Uudet nettisivut tai vanhojen sivujen uudistaminen on aina harkintaa vaativa projekti. Kokosimme asiakkaiden kokemuksia tekemistämme verkkosivuprojekteista.

Tavoitteenamme on tehdä toteuttamillamme verkkosivuilla vaikutus – Kirjoittavien Generalistien tekemät nettisivut eivät synny missään verkkosivugeneraattorissa vaan mietimme yksityiskohdat huolellisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Meiltä saa sekä tekstin että designin! Lue lisää nettisivutuotannosta täältä.

#referenssit


Palvelumme:

Web Desing / Graafinen suunnittelu / Sisällöntuotanto / Käännökset

JH-remonttipalvelut logo

Uudet nettisivut toivat yhteydenottopyyntöjä

Uudistimme JH-remonttipalvelujen nettisivut keväällä 2022. Yrityksen entiset nettisivut toimivat mobiilissa huonosti, ja niiden ylläpitäminen oli monimutkaista. Siirsimme sivut WordPress-pohjalle ja uudistimme samalla yrityksen ulkonäköä aiempaa, persoonallista logoukkelia kunnioittaen. JH-Remonttipalveluiden yrittäjä Janne Honkala kuvailee projektia näin:

”Tosi hyvin kaikki meni. Generalistien kanssa on mukava hoitaa asioita. Sivut ovat poikineet jo muutaman uuden tarjouspyynnönkin.”

Oli oikein mukavaa luoda uusia sivuja hyvien remonttipalvelujen myynnin vauhdittamiseen. Jäämme sivustolle vielä taustatueksi ja päivitysyhteistyökumppaniksi. Katso sivut täältä.


Mariens Oy logo

Tyylikäs visuaalinen ilme syntyi hyvästä yhteistyöstä

Mariens Oy:n verkkosivujen uudistaminen oli virkistävä projekti. Hyvän asiakassuhteen siivittämänä löysimme yrittäjälle toivotun visuaalisen ilmeen, ja uudistimme sivuston sen mukaisesti. Mariens Oy:n yrittäjä Mari Pylväläinen kuvailee projektia näin:

”En olisi parempaa yhteistyötä toivonut. Iso kiitos Kirjoittavat Generalistit! Nyt pääsen rinta rottingilla esittelemään omia hienoja kotisivuja. Pama Alavilon upea graafinen näkemys ja tekninen ammattitaito on yhdistelmä, minkä ansiosta tulos on mielestäni täydellinen. Visuaalisesti houkuttelevien ja teknisesti toimivien kotisivujen tärkeä merkitys heijastuu nyt uusilla asiakkuuksilla ja yhteydenotoilla. Puhumattakaan kuuntelevasta ja keskustelevasta vuorovaikutuksesta, jota Kirjoittavat Generalistit tarjosi. Sivut ylittivät omat odotukseni ja niistä tuli juuri Mariens Oy:n näköiset. Satsaus kotisivuihin on todellakin maksanut itsensä takaisin jo nyt.”

Oli mahtavaa olla avuksi vielä pienelle yritykselle ja vauhdittaa sen kasvua eteenpäin! Katso sivut täältä.


Ekokampaamo Oranssin logo

Ekokampaamo Oranssin nettisivu-uudistus toi sivuille väriä ja käytettävyyttä

Ekokampaamo Oranssin verkkosivu-uudistuksessa yrityksen sivut siirrettiin WordPressiin ja sivujen teksteille ja ulkoasulle annettiin uutta eloa. Sivuja myös hakukoneoptimoitiin. Ekokampaamo Oranssin omistaja Tiina Heinonen kertoo projektista näin:

”Kaikki sujui mutkattomasti. Vanhoilta sivuilta otettiin oleellinen mutta ilmeestä tuli virkeämpi ja tekstitkin muokattiin vastaamaan Oranssin nykytilaa. Oli hienoa, että kaikissa vaiheessa toiveeni ja kommenttini otettiin huomioon, ja lopputulos on mainio.”

Oli hienoa päästä tekemään KG:n arvoihin sopivan ekologisen kampaamoyrityksen sivuja ja tehdä niistä käytettävät ja kauniit. Katso sivut täältä.


Seilo Business Advice logo

Sivut loivat kotipaikan aloittavan konsultointiyrityksen toiminnalle

Seilo Business Advice -yrityksen verkkosivujen rakentaminen oli osa uuden yrityksen markkinoinnin kokonaisuuden suunnittelua. Yritykselle luotiin samalla tekstit, word- ja pwp-pohjat, logo, käyntikortti sekä nettisivut samalla tyylillä. Yrityksen perustaja Tuomas Seilo kertoo projektista näin:

”Generalistit veti markkinointiprojektin läpi uskomattoman tyylikkäästi ja tehokkaasti. Meidät pidettiin säännöllisesti tiedotettuna projektin etenemisestä ja kommunikaatio oli muutenkin sujuvaa ja lopputulos sen mukainen. Myös jälkituki on vastannut odotuksiamme. Suosittelemme!”

Oli mahtavaa päästä suunnittelemaan kokonaisuus, jossa kaikki markkinoinnin osat tukevat toisiaan. Katso sivut täältä.


Kukkauppa Hohdon logo

Kukkakauppa Hohdon nettisivu-uudistus toteutti yrittäjän toiveet

Kukkakauppa Hohdon verkkosivu-uudistuksessa yrityksen sivut siirrettiin vanhasta käyttöjärjestelmästä WordPressiin ja sivujen tekstejä ja ulkoasua päivitettiin asiakkaan toiveiden pohjalta. Kukkakauppayrittäjä Linda Nieminen kuvailee projektia näin:

”Toivoin nettisivuja, jotka sopisivat kukkakauppani tyyliin sekä visuaalisesti että tekstien osalta. Toiveeni täyttyivät täydellisesti ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.”

Visuaalisesti viehättäviä sivuja oli hienoa rakentaa, samoin oli palkitsevaa tuottaa tekstit vastaamaan persoonallisen yrityksen olemusta, kiteyttää olennainen. Projektiin kuului myös kimppukurssi-sivun hakukoneoptimointi. Katso sivut täältä.


Muut referenssimme―

Kiinnostuitko? Lue lisää palveluistamme tai ota rohkeasti yhteyttä!

PalvelummeOta yhteyttä