Länsi-Uudenmaan alueella toimiva Novago Yrityskehitys Oy on ottanut strategiseksi tavoitteekseen cleantechiin ja kiertotalouteen liittyvän yrittäjyyden kehittämisen toiminta-alueellaan. Viestintästrategian tavoite on tehdä Länsi-Uudestamaasta maanlaajuisesti tunnettu kiertotalouskeskittymä, joka houkuttelee innovatiivisia yrityksiä muuttamaan alueelle.

#referenssit


Palvelumme: Sisällöntuotanto ja copywriting / Markkinoinnin ja viestinnän käännökset

Novagolla oli olemassa viestintästrategia ja -suunnitelma, mutta talon omat resurssit eivät riittäneet kaikkeen toteutukseen. Lisäksi yhtiössä koettiin, että ulkopuolinen näkemys viestintään toisi monipuolisuutta ja parempaa kieltä, sillä “talon sisäinen jargon” tuntui helposti lipsahtavan viesteihin.

Kirjoittavat Generalistit toteuttaa viestintää, eli kirjoittaa, kääntää, somettaa jne.

Kirjoittavat Generalistit otti tästä kopin ja on tuottanut mm. blogitekstejä, muita nettisivusisältöjä, tiedotteita sekä monipuolisesti käännöksiä. Novagon aito halu kehittää omaa aluetta sekä vastuullinen ja tulevaisuusorientoitunut näkökulma sopivat Kirjoittavien Generalistien pirtaan. Kiertotalouden aiheiden parissa työskentely innostaa!

Novagon strategian mukaisen profiloinnin lisäksi KG on auttanut yrityksen järjestämän Game of Ideas -liikeideakilpailun markkinoinnissa sekä yritysneuvojien päivittäiseen työhön liittyvässä viestinnässä.


”Kirjoittavilla Generalisteilla on hyvä, toimittajamainen ote. Teksteistä tulee aidosti koukuttavia eikä niissä ole ns. myyntihöttöä. Lisäksi arvostamme sitä, että KG:n strateginen ajattelu viestinnässä menee syvemmälle kuin monilla muilla.”

Esa Viitamo, yritysneuvoja, Novago Yrityskehitys Oy


Muut referenssimme―

Kiinnostuitko? Lue lisää palveluistamme tai ota rohkeasti yhteyttä!

PalvelummeOta yhteyttä