KG logo

Novago – uusyrityskeskus rakentaa tulevaisuutta

Autoimme uusyrityskeskus Novagoa viestinnän toteuttamisessa, sisällöntuotannossa ja yritysneuvojien päivittäistyöhön liittyvässä viestinnässä.

Palvelumme: 

  • Viestinnän konsultointi
  • Sisällöntuotanto
  • Markkinoinnin ja viestinnän käännökset
 

Länsi-Uudenmaan alueella toimivan Novago Yrityskehitys Oy:n strateginen tavoite on cleantechiin ja kiertotalouteen liittyvän yrittäjyyden kehittäminen toiminta-alueellaan. Tavoitteena on tehdä Länsi-Uudestamaasta maanlaajuisesti tunnettu kiertotalouskeskittymä, joka houkuttelee innovatiivisia yrityksiä.

Novagolla oli viestintästrategia ja -suunnitelma, mutta talon omat resurssit eivät riittäneet niiden toteuttamiseen. Lisäksi yhtiössä koettiin, että ulkopuolinen näkemys viestintään toisi monipuolisuutta, sillä “talon sisäinen jargon” tuntui helposti lipsahtavan viesteihin.

Kirjoittavat Generalistit otti tästä koppia ja alkoi tuottaa yritykselle blogitekstejä, nettisivusisältöjä, tiedotteita ja käännöksiä.

Novagon strategian mukaisen profiloinnin lisäksi KG auttoi Game of Ideas -liikeideakilpailun markkinoinnissa ja yritysneuvojien päivittäiseen työhön liittyvässä viestinnässä.

”Kirjoittavilla Generalisteilla on hyvä, toimittajamainen ote. Teksteistä tulee aidosti koukuttavia eikä niissä ole ns. myyntihöttöä. Lisäksi arvostamme sitä, että KG:n strateginen ajattelu viestinnässä menee syvemmälle kuin monilla muilla”, sanoo Novagon yritysneuvoja Esa Viitamo.

Jaa:

Muita referenssejämme