KG logo

GreenStar – vihreää markkinointia, vastuullista viestintää

GreenStar on ensimmäinen suomalainen hiilineutraali hotelliketju. Autoimme yritystä viestimään hotellien ekologisuudesta, tuotimme sisältöjä ja käänsimme yrityksen nettisivut eri kielille.

Palvelumme:

  • Viestinnän konsultointi
  • Viestinnän suunnittelu
  • Vastuullisuusviestintä
  • Sisällöntuotanto
  • Markkinoinnin ja viestinnän käännökset 
 

Miten vastuullisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä viestitään asiakkaille tyylikkäästi mutta tehokkaasti? Vihreä hotelliketju GreenStar oli tämän haasteen edessä, kun KG  tuli yrityksen viestintäkumppaniksi syksyllä 2019.

Kehitimme GreenStarille sopivan viestintäkonseptin, jonka avulla yritys voi viestiä moniulotteisesta ympäristövastuullisuudestaan läpinäkyvästi sekä uskottavasti – ja samalla hyödyntää samoja sisältöjä myös markkinointiinsa.

”Sen todella huomaa, että Kirjoittavat Generalistit paneutuu asioihin journalistin otteella, perehtyy ja haluaa kunnolla ymmärtää. Silloin syntyy aidosti toimivaa ja puhuttelevaa viestintää”, sanoo GreenStar Hotelsin toimitusjohtaja Kristian Ikonen.

Nettisivusisältöjä kolmella kielellä

Konseptin kirkastamisen jälkeen huolehdimme GreenStarin uusien nettisivujen sisällöt kuntoon. Projekti tehtiin kolmella kielellä, eli ensin kirjoitettiin suomeksi, sitten käännettiin englanniksi ja ruotsiksi.

Lisäksi KG teki artikkelisarjan hotelliketjun konseptista, eli hiilineutraaleista hotelliöistä.

Yhteistyö sai jatkoa, ja uskommekin, että jatkossa GreenStarin laadukkaat, ekologiset hotelliyöt kiinnostavat suomalaisia matkailijoita yhä enemmän.

Kristian Ikonen kiittää KG:tä erityisesti joustavuudesta:

”KG:llä on kokonaiskuva hallussa, he pyrkivät aina auttamaan, ovat joustavia mutta toisaalta tinkimättömiä. Ja oivaltavia!”

”Lisäksi arvostan sitä, että meillä on samat ekologiset ja vastuulliset arvot sekä visio tulevaisuudesta”, Ikonen jatkaa.

Jaa:

Muita referenssejämme