GreenStar on ensimmäinen suomalainen hiilineutraali hotelliketju. Kirjoittavat Generalistit on auttanut viestimään hotellien ekologisuudesta, kirjoittanut sisältöjä ja lisäksi kääntänyt GreenStarin nettisivut eri kielille.

#referenssit


Palvelumme:

Viestinnän konsultointi / Viestintä- ja markkinointistrategia / Sisällöntuotanto ja copywriting / Markkinoinnin ja viestinnän käännökset

Miten vastuullisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä viestitään asiakkaille tyylikkäästi mutta tehokkaasti? Vihreä hotelliketju GreenStar oli tämän haasteen edessä, kun Kirjoittavat Generalistit tuli apuun loppuvuodesta 2019.

KG kehitti GreenStarille konseptiin sopivan tavan puhua ekologisuudesta, jossa yhdistetään läpinäkyvyyden vaatimus ja raportointityyppinen viestintä markkinoinnilliseen näkyvyyteen. GreenStarin moniulotteinen vastuullisuustyö pitää sisällään hyvin erityyppisiä ja -tasoisia elementtejä aina energiatehokkaasta suunnittelusta ja hiilineutraaliudesta paikalliskumppaneihin ja esimerkiksi puiden istutukseen. Esiintuotavaa on paljon, mutta kaikelle täytyy etsiä oikea kontekstinsa, paikkansa suunnitelmassa ja myös yleisönsä.

Konseptin kirkastamisen jälkeen Kirjoittavat Generalistit toteutti GreenStarin uusien nettisivujen sisällöntuotannon alkuvuodesta 2020. Projekti tehtiin kolmella kielellä, eli ensin kirjoitettiin suomeksi, sitten käännettiin englanniksi ja ruotsiksi. Lisäksi KG teki artikkelisarjan hotelliketjun konseptista, eli hiilineutraaleista hotelliöistä.

”Sen todella huomaa, että Kirjoittavat Generalistit paneutuu asioihin journalistin otteella, perehtyy ja haluaa kunnolla ymmärtää. Silloin syntyy aidosti toimivaa ja puhuttelevaa viestintää. Lisäksi arvostan sitä, että meillä on samat ekologiset ja vastuulliset arvot sekä visio tulevaisuudesta.”

– Kristian Ikonen, toimitusjohtaja, GreenStar Hotels

Koronasta huolimatta suunta kohti tulevaa

Tarkoitus oli lähteä tekemään yhdessä hotelliketjulle kunnianhimoista markkinointia mutta koronakevät pisti suunnitelmiin jarrua.

Yhteistyö kuitenkin jatkuu, ja uskomme, että tulevaisuudessa GreenStarin edulliset, laadukkaat ja ekologiset hotelliyöt kiinnostavat suomalaisia matkailijoita yhä enemmän. Toimitusjohtaja Kristian Ikonen kiittää Kirjoittavia Generalisteja joustavuudesta:

”Voidaan puhua aidosta kumppanuudesta. KG:llä on kokonaiskuva hallussa, he pyrkivät aina auttamaan, ovat joustavia mutta toisaalta tinkimättömiä. Ja oivaltavia!”

Tutustu palveluun: Vastuullisuusviestintä


Muut referenssimme―

Kiinnostuitko? Lue lisää palveluistamme tai ota rohkeasti yhteyttä!

PalvelummeOta yhteyttä