KG logo

Takeoff Partners – sijoittajakolmikko arvostaa laatua

Kolmen enkelisijoittajan yhteenliittymä Takeoff Partners kaipasi viestintäänsä luottopakkia, joka hoitaa sekä rutiinit että uudet ideat patistelematta. KG täytti yhtiön toiveet – ja ylikin.

Palvelumme:

  • Sisällöntuotanto
  • Sosiaalisen median hallinnointi
 

Takeoff Partnersin kolmella konkarilla Markko Vaarnaksella, Kim Väisäsellä ja Jouko Virtasella, on yrittämisen, sijoittamisen ja hallitusammattilaisuuden vankka kokemustausta sekä erityistä osaamista kansainvälistymisen tukemisessa. Portfoliossaan kolmikolla onkin huikea joukko ohjelmisto- ja palveluyrityksiä kasvun eri vaiheissa.

KG:ltä sijoittajat toivoivat viestinnän laatua ja pysyvyyttä. Sovittiin siis kuukausipaketista*, johon kuului englanninkielistä sisällöntuotantoa, kuten artikkeleita, sekä Takeoff Partnersin somekanavien seurantaa ja ylläpitoa.

“Odotukset täyttyivät erinomaisesti. Annoimme aihioita artikkeleihin ja niistä napattiin helposti kiinni. Ote on utelias, analyyttinen, kiinnostunut selvittämään ja ymmärtämään taustoja. Ja valmiin tekstin laatu on todella korkea”, sanoo partneri Mikko Vaarnas Takeoff Partnersilta

Lähes kaikki Takeoff Partnersin viestintä on englanninkielistä, ja kieleltä myös vaaditaan korkeaa tasoa. Tässä KG on omimmillaan.

Markko Vaarnas sanoo kertoo arvostavansa tasalaatuisuuden lisäksi sitä, että Kirjoittavat Generalistit hoitaa asiat sovitusti – kaikkien aiempien viestintäkumppaneiden kanssa tämä ei ole sujunut.

“Koska laatu on niin priimaa, olemme suositelleet Kirjoittavia Generalisteja myös useille portfoliomme yrityksille.”

*Kuukausipaketti oli voimassa 2020–2022.

Jaa:

Muita referenssejämme