Kolmen enkelisijoittajan yhteenliittymä Takeoff Partners kaipasi viestintäänsä luottopakkia, joka hoitaa sekä rutiinit että uudet ideat patistelematta. Kirjoittavat Generalistit on täyttänyt toiveet – ja ylikin.

#referenssit


Palvelumme: Sisällöntuotanto ja copywriting / Sosiaalisen median hallinnointi

Takeoff Partnersin kolmella konkarilla, Markko Vaarnaksella, Kim Väisäsellä ja Jouko Virtasella, on yrittämisen, sijoittamisen ja hallitusammattilaisuuden vankka kokemustausta sekä erityistä osaamista kansainvälistymisen tukemisessa. Portfoliossaan kolmikolla onkin huikea joukko ohjelmisto- ja palveluyrityksiä kasvun eri vaiheissa.

(On tapahtuma-alaa, hyvinvointia, verkkokoulutus-työkaluja, tekoälyä metsäalalla… Kannattaa tutustua koko portfolioon!)

Kirjoittavilta Generalisteilta sijoittajat toivoivat laatua ja pysyvyyttä. Sovittiin siis kuukausipaketista, johon kuuluu englanninkielistä sisällöntuotantoa, useimmiten artikkeleja, sekä Takeoff Partnersin somekanavien seurantaa ja ylläpitoa.

“Odotukset ovat täyttyneet erinomaisesti. Annamme aihioita artikkeleihin ja niistä napataan helposti kiinni. Ote on utelias, analyyttinen, kiinnostunut selvittämään ja ymmärtämään taustoja. Ja valmiin tekstin laatu on todella korkea.”

– Markko Vaarnas, partneri, Takeoff Partners

Lähes kaikki Takeoff Partnersin viestintä on englanninkielistä, ja kieleltä myös vaaditaan korkeaa tasoa. Tässä Kirjoittavat Generalistit on omimmillaan, ja myös me olemme kiinnostuneita kansainvälisestä viestinnästä.

Markko Vaarnas sanoo kertoo arvostavansa tasalaatuisuuden lisäksi sitä, että Kirjoittavat Generalistit hoitaa asiat sovitusti – kaikkien aiempien viestintäkumppaneiden kanssa tämä ei ole sujunut.

“Koska laatu on niin priimaa, olemme suositelleet Kirjoittavia Generalisteja myös useille portfoliomme yrityksille.”


Muut referenssimme―

Kiinnostuitko? Lue lisää palveluistamme tai ota rohkeasti yhteyttä!

PalvelummeOta yhteyttä