KG logo

Kirkastimme Hawkhillin viestintää taistelussa ilmastonmuutosta vastaan 

Hawkhill-logo
Hawkhill on vastuullisen matkailun edelläkävijä, joka ei pelkää taistelua ilmastonmuutosta ja luontokatoa vastaan. Autoimme Hawkhillia todentamaan vastuulliset tekonsa näkyväksi kirkastamalla yrityksen vastuullisuusviestintää.

Nuuksiossa sijaitseva perheyritys toimii niin ympäristön, ihmisten kuin taloudenkin näkökulmasta vastuullisesti vuoden jokaisena päivänä. Hawkhillin ideologiaan kuuluu tarjota myös korkeatasoisen mökkikylänsä vieraille mahdollisuuksia ilmastotoimiin ja luonnon monimuotoisuuden tukemiseen. 

Laadukkaat sisällöt tukevat vastuullisen toiminnan läpinäkyvyyttä 

Olennainen osa yritysvastuuta on yrityksen toiminnan todentaminen ja läpinäkyvyys viestinnän keinoin. Hawkhillin yrittäjien päivien kuluessa mökkikylän kestävän arjen toimintojen parissa, otti KG työn alle yrityksen vastuullisuusviestinnän kirkastamisen laadukkaan toiminnan tasolle. 

Suunnittelimme ja toteutimme uuden, aiempaa kattavamman Vastuullisuus-sisältökokonaisuuden Hawkhillin verkkosivuille. Samalla selkeytimme vastuullisuusviestintää myös yrityksen blogiartikkeleissa. 

”KG teki verkkosivusisältöjemme kanssa upeaa työtä. Sivut selkeytyivät ja vastuullisuusasia lyö läpi nyt monella tavalla paremmin kuin aiemmin”, sanoo Hawkhillin toimitusjohtaja Annu Huotari.

KG myös jatkaa edelleen Hawkhillin viestinnän kumppanina.

Jaa:

Muita referenssejämme