KG logo

Valoro – osaaminen ja ammattitaito tyylikkäästi esiin

Valoro on tyytyväinen Kirjoittavien Generalistien palveluun
Laadukas, kotimainen tiedonhallinan asiantuntijayritys Valoro ansaitsi liiketoimintaansa tukevat viestintä- ja markkinointikäytännöt. Me autoimme yritystä alkuun – ja olemme pysyneet kumppanina.

Palvelumme:

  • Brändi ja identiteetti
  • Viestinnän suunnittelu
  • Sisällöntuotanto
  • Hakusana-analyysi ja hakukoneoptimointi
  • Projektinhallinta

 

Valoro on tiedonhallinnan ja asiakirjojen digitoinnin asiantuntijayritys, jonka kilpailuvaltteja ovat suomalaisuus ja sen mahdollistama korkea laatu sekä omistautunut asiakaspalvelu.

Liiketoiminta oli vahvalla pohjalla ja nykyiset asiakkaat tyytyväisiä, mutta brändi-ilme puuttui eikä viestintää tai markkinointia ollut vielä tehty. Asiaan tartuttiin yhdessä KG:n kanssa vuonna 2020.

Koska Valoro halusi löytää pitkäaikaisen viestintäkumppanin, yrityksen johto käytti paljon aikaa oikean löytämiseen.

Toimitusjohtaja Kimmo Kakko kertoo, että Valoro kävi keskusteluja noin kymmenen eri palveluntarjoajan kanssa. Moni lähti hänen mukaansa liikenteeseen siitä, että tarjosi jonkinlaista valmista pakettia edes kuuntelematta, mitä Valoro tekee ja tarvitsee.

”Kirjoittavat Generalistit paneutuivat asiaamme oikeasti – kysyivät kysymyksiä ja todella kuuntelivat tarpeitamme. Ote oli paljon syvempi kuin muilla”, sanoo Valoro Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kakko.

Tiivis yhteistyö tuotti tulosta

Alkuprojekti oli kookas ja kesti noin viisi kuukautta. Kirjoittavat Generalistit toteutti sen yhteistyössä mainostoimistokumppanin kanssa siten, että suunnitteluosuus tehtiin yhdessä ja siitä eteenpäin KG oli vastuussa sisällöistä.

Ensimmäinen osa sisälsi lukuisia syväluotaavia työpajoja, joissa työryhmä tutustui Valoron historiaan, henkilöstöön, arvomaailmaan, liiketoimintamalliin, asiakasryhmiin, tavoitteisiin ja visioihin vapaasti keskustelemalla ja kyselemällä sekä yhdessä ideoiden. Brandbookin, visuaalisen ilmeen ja viestintästrategian rakentaminen alkoi.

Toisessa vaiheessa brändi-identiteetin määrittelevät materiaalit tehtiin loppuun ja rakennettiin Valorolle niiden mukainen, kokonaan uusi verkkosivusto asiakasreferensseineen. Valorolle toteutettiin myös yritysesittelyvideo ja palveluja kuvaava animaatio, joiden toteutuksesta vastasi Joenrinne Films.

Myös myynti varustettiin uuden ilmeen mukaisilla materiaaleilla. Markkinointisuunnitelma luotiin tiiviissä yhteistyössä myynnin kanssa Valoron tavoiteasiakkaiden tarpeet ja toimintatavat tarkasti huomioiden.

Viimeisessä vaiheessa aloitettiin tavoitteellisen viestinnän ja markkinoinnin toteutus. Sen pohjaksi KG teki yritykselle hakusana-analyysin Google-näkyvyyden maksimoimiseksi ja alkoi tämän pohjalta tuottaa sivustolle artikkeleita.

Yhteistyö on jatkunut jo vuosia.

”Meidän asiakkaat ovat kovasti kehuneet nettisivuja niin ulkoasun kuin sisällönkin puolesta. Ja näistä Kirjoittavien Generalistien tekemistä artikkeleista on moni tullut ihan erikseen sanomaan, että ovat kyllä todella hyviä!” Kakko sanoo.

Jaa:

Muita referenssejämme