KG logo

Tyylikäs visuaalinen ilme syntyi hyvästä yhteistyöstä

Uudet nettisivut Mariens Oy
Mariens Oy:n verkkosivujen uudistaminen oli virkistävä projekti. Hyvän asiakassuhteen siivittämänä löysimme yrittäjälle toivotun visuaalisen ilmeen, ja uudistimme sivuston sen mukaisesti.

Mariens Oy:n verkkosivujen uudistaminen oli virkistävä projekti. Hyvän asiakassuhteen siivittämänä löysimme yrittäjälle toivotun visuaalisen ilmeen, ja uudistimme sivuston sen mukaisesti. Mariens Oy:n yrittäjä Mari Pylväläinen kuvailee projektia näin:

En olisi parempaa yhteistyötä toivonut. Iso kiitos Kirjoittavat Generalistit! Nyt pääsen rinta rottingilla esittelemään omia hienoja kotisivuja. Pama Alavilon upea graafinen näkemys ja tekninen ammattitaito on yhdistelmä, minkä ansiosta tulos on mielestäni täydellinen. Visuaalisesti houkuttelevien ja teknisesti toimivien kotisivujen tärkeä merkitys heijastuu nyt uusilla asiakkuuksilla ja yhteydenotoilla. Puhumattakaan kuuntelevasta ja keskustelevasta vuorovaikutuksesta, jota Kirjoittavat Generalistit tarjosi. Sivut ylittivät omat odotukseni ja niistä tuli juuri Mariens Oy:n näköiset. Satsaus kotisivuihin on todellakin maksanut itsensä takaisin jo nyt.

Oli mahtavaa olla avuksi vielä pienelle yritykselle ja vauhdittaa sen kasvua eteenpäin! Katso sivut täältä.

Jaa:

Muita referenssejämme