― Palvelut ― Suunnitteleminen

Suunnittelun palvelukokonaisuutemme sopii parhaiten yrityksille, joilla ei ole omaa viestinnän tai markkinoinnin resurssia tai joilla ei ole aikaa paneutua aiheeseen sen vaatimalla tavalla. Jos haluaisit kehittää organisaatiosi viestintää mutta et tiedä, mistä aloittaa, silloin yleensä kannattaa aloittaa suunnittelusta.

Brändi ja identiteetti

Organisaation missio, visio ja arvojen luominen. Uuden brändin rakennus tai vanhan uudistus.

Viestintä- ja markkinointistrategia

Viestintästrategian linjaaminen yritysstrategiaan. Vastuullisuus markkinointistrategiassa.

Ulkoistettu viestintäpäällikkö

Strateginen rooli. Markkinointisuunnitelma ja sen kehittäminen. Kampanjoiden suunnittelu.

Kiinnostuitko?

Toteuttaminen

Toteuttavat palvelumme sopivat niille, joilla on jo suunnitelma valmiina tai tarve selkeänä mielessä. Kysy kumppanuuspaketeista! Säännöllinen ja suunnitelmallinen sisällöntuotanto on aina tuloksellisinta ja mielekkäintä kaikille osapuolille.
Hinta alkaen 590 € / kk + ALV.

Sisällöntuotanto ja copywriting

Kirjoitamme suomeksi ja englanniksi: asiatekstit, mainokset, esitteet, artikkelit, kampanjasisällöt, lehdistötiedotteet, case studyt, verkkosivujen sisällöt, somepäivitykset. Tarvittaessa hakukoneoptimoidaan.

Markkinoinnin ja viestinnän käännökset

Hyödynnämme laajaa ammattikääntäjien ja sisällöntuottajien verkostoamme. Laatuvaatimus on erittäin korkea. Erikoisosaamistamme ovat käännökset suomesta englannin kautta muille kielille.

Projektinhallinta

Toteutamme suurempia kokonaisuuksia yhteistyössä omien kumppaneidemme tai asiakkaan valitsemien tekijöiden kanssa. Tehdään esimerkiksi verkkosivut sisältäen teknisen toteutuksen tai luodaan teille täydellinen brändiuudistus.

Auditointi, editointi ja oikoluku

Asiakkaan kirjoittaman tekstin viimeisteleminen julkaisukuntoon. Olemassa olevien materiaalien
auditointi esimerkiksi osana suunnitelmallisen viestinnän käynnistämistä.

Haamukirjoittaminen

Palvelu sopii esimerkiksi asiantuntijoille tai yritysjohtajille, joiden täytyy tuottaa tekstiä mutta oma aika ei tunnu riittävän. Käytännössä sisällön voi antaa puhelinhaastattelussa ja/tai tekstimuodossa, me kirjoitamme valmiin tekstin.

Tekninen toteuttaminen

Nykyaikainen markkinointi sisältää merkittävän teknisen ulottuvuuden, jonka kanssa voimme auttaa: esimerkiksi hallinnoida sosiaalista mediaa, toteuttaa kampanjoita, ylläpitää verkkosivuja, tehdä hakusana-analyysejä.

Jätä tarjouspyyntö

― Tarvitsetko viestintää englanniksi?

Tai laadukkaita käännöksiä? ―

Kyllä! Olemme myös hyvä käännöstoimisto!