― Palvelut

Palveluvalikoimamme on laaja. Teemme sekä viestinnän toteutusta, kuten blogiartikkeleja, tiedotteita, referenssejä, että viestinnän suunnittelua ja kokonaishallintaa. Generalisteina nautimme laajasta toimenkuvasta ja vaihtelusta. Toteutamme mielellämme myös kokonaiset nettisivut alusta loppuun. Lue lisää nettisivutuotannosta!

Lisäksi hallitsemme visuaalisten materiaalien tuotannon, kuten esitteet, infograafit ja mainokset. Lue lisää graafisesta suunnittelusta!

Tarjoamme vastuullisuusviestintää – ja vastuullisuusmatkaansa vasta suunnitteleville meillä on yritysvastuun kartoitus -palvelu.

Viestinnän toteuttaminen ―

Toteuttavat palvelumme sopivat niille, joilla on jo suunnitelma valmiina tai tarve selkeänä mielessä. Kysy kumppanuuspaketeista! Säännöllinen ja suunnitelmallinen sisällöntuotanto on aina tuloksellisinta ja mielekkäintä kaikille osapuolille.
Hinta alkaen 590 € / kk + ALV.

Sisällöntuotanto ja copywriting

Kirjoitamme suomeksi ja englanniksi: asiatekstit, mainokset, esitteet, artikkelit, kampanjasisällöt, lehdistötiedotteet, case studyt, verkkosivujen sisällöt, somepäivitykset. Tarvittaessa hakukoneoptimoidaan.

Markkinoinnin ja viestinnän käännökset

Hyödynnämme laajaa ammattikääntäjien ja sisällöntuottajien verkostoamme. Laatuvaatimus on erittäin korkea. Erikoisosaamistamme ovat käännökset suomesta englannin kautta muille kielille.

Projektinhallinta

Toteutamme suurempia kokonaisuuksia yhteistyössä omien kumppaneidemme tai asiakkaan valitsemien tekijöiden kanssa. Tehdään esimerkiksi verkkosivut sisältäen teknisen toteutuksen tai luodaan teille täydellinen brändiuudistus.

Auditointi, editointi ja oikoluku

Asiakkaan kirjoittaman tekstin viimeisteleminen julkaisukuntoon. Olemassa olevien materiaalien
auditointi esimerkiksi osana suunnitelmallisen viestinnän käynnistämistä.

Nettisivut

Web designer suunnittelee ja rakentaa sivuston toiveiden mukaan. Teemme myös nettisivujen tekstisisällöt, eli saat valmiin ja laadukkaan paketin. Teemme sivuille tarvittaessa hakukoneoptimoinnin.

Graafinen suunnittelu

Teemme logot, visuaaliset ilmeet, esitteet, kuvitukset, mainokset ja muut graafiset aineistot toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Jätä tarjouspyyntö

Suunnitteleminen ―

Suunnittelun palvelukokonaisuutemme sopii parhaiten yrityksille, joilla ei ole omaa viestinnän tai markkinoinnin resurssia tai joilla ei ole aikaa paneutua aiheeseen sen vaatimalla tavalla. Jos haluaisit kehittää organisaatiosi viestintää mutta et tiedä, mistä aloittaa, silloin yleensä kannattaa aloittaa suunnittelusta.

Brändi ja identiteetti

Organisaation missio, visio ja arvojen luominen. Uuden brändin rakennus tai vanhan uudistus.

Viestintä- ja markkinointistrategia

Viestintästrategian linjaaminen yritysstrategiaan. Vastuullisuus markkinointistrategiassa.

Ulkoistettu viestintäpäällikkö

Strateginen rooli. Markkinointisuunnitelma ja sen kehittäminen. Kampanjoiden suunnittelu.

Kiinnostuitko?

― Tarvitsetko laadukkaita käännöksiä?

Kyllä! Olemme myös hyvä käännöstoimisto!

Käännöspalvelu, kaikki kielet, laatu edellä