KG logo

Yritysvastuukartoitus vauhditti Max’s Energyn matkaa kohti vastuullisuustavoitteita 

Max's energy logo höyryävällä taustalla
Palvelumme: Yritysvastuukartoitus, yritysvastuun konsultointi, vastuullisuusviestinnän suunnittelu, sisällöntuotanto

Vastuullisuus on arvo, johon maalämpöön, kaivonporaukseen sekä vesi- ja lvi-huoltoon erikoistuneen Max’s Energyn johto on vahvasti sitoutunut koko yrityksen lähes 40-vuotisen historian ajan. Yrityksessä heräsi tarve määritellä ja kirkastaa, mitä vastuullisuus Max’s Energylle itseasiassa tarkoittaa. Iloksemme saimme mahdollisuuden olla mukana tällä matkalla. 

Selvitimme Max’s Energyn toiminnan vastuullisuuden nykytilanteen kattavalla yritysvastuukartoituksella. Sen pohjalta laadimme konkreettiset kehitysehdotukset yhtiön yritysvastuun ja vastuullisuusviestinnän kehittämiseksi.  

”Generalistit tekivät hyvää työtä yritysvastuukartoituksen kanssa. Alamme ehdottomasti kehittää yritysvastuutamme kartoituksen pohjalta uudella tavalla tavoitteellisesti”, sanoo Max’s Energyn toimitusjohtaja Peter Söderlund

Yritysvastuukartoituksesta verkkosivusisällöiksi 

Konsultoinnin lisäksi yksi keskeinen tehtävämme oli luoda sanoitus ja identiteetti Max’s Energyn yritysvastuulliselle toiminnalle.  

Suunnittelimme ja toteutimme sisällöt muun muassa yrityksen henkilöstötiedotteeseen ja verkkosivujen Vastuullisuus-osioon. 

Jaa:

Muita referenssejämme