Websters International on kansainvälinen sisältötoimisto, joka on erikoistunut lokalisointiin ja journalistiseen työhön. Se on luottanut Kirjoittavien Generalistien ammattitaitoon muun muassa monitahoisissa lautapeliprojekteissa.

#referenssit


Palvelumme: Viestintäkonsultointi / Markkinoinnin ja viestinnän käännökset / Luovat sisällöt

Mitä tarvitaan, kun kansainvälinen lautapeli halutaan tuoda suomalaisiin olohuoneisiin? Ainakin huolellisuutta faktoissa, sopivaa (hulluakin!) luovuutta sekä syvällistä ymmärrystä pelaamisen tarkoituksesta ja sen hauskuudesta.

Lautapelien sovittamisessa Suomeen on oltava myös kielen suhteen äärimmäisen tarkka; kukapa haluaisi pelin tiimellyksessä riidellä epäselvistä ohjeista tai monitulkintaisista sanamuodoista!

“Kun puhutaan lautapeleistä, vaikkapa tietovisoista, tarkkuutta ei voi liikaa korostaa. Arvostan sitä, että KG:n ammattilaisilla lähdekritiikki ja pilkkujen viilaus tulevat selkärangasta. Heillä on syvä ymmärrys pelien lokalisoinnin vaatimuksista.”

Zoë Wildsmith, toimituksen esimies, Websters International

Peliprojektien lisäksi KG on auttanut Webstersiä muidenkin asiakkaiden ja tilanteiden kanssa, kun on tarvittu suomen kielen osaajaa esimerkiksi kääntämiseen tai lokalisointiin.

Olemme työskennelleet KG:n ammattilaisten kanssa jo vuosien ajan, joten he ovat ykkösvalintamme suomalaisissa projekteissa. He kommunikoivat aktiivisesti ja ovat nopeita ja tarkkoja. Kirjoittavat Generalistit todella osaa hommansa – siis kääntämisen, kirjoittamisen ja lokalisoinnin.”


Muut referenssimme―

Kiinnostuitko? Lue lisää palveluistamme tai ota rohkeasti yhteyttä!

PalvelummeOta yhteyttä