KG logo

Websters – luovia sisältöjä, täydellistä kieltä

Websters International on kansainvälinen sisältötoimisto, joka luottaa ammattitaitoomme muun muassa monitahoisissa lautapeliprojekteissa.

Palvelumme:

  • Viestinnän konsultointi
  • Sisällöntuotanto
  • Luovat sisällöt
  • Markkinoinnin ja viestinnän käännökset
 

Websters International on erikoistunut lokalisointiin ja journalistiseen työhön.  Heidän kumppaninaan olemme päässeet miettimään, mitä tarvitaan, kun kansainvälinen lautapeli halutaan tuoda suomalaisiin olohuoneisiin. Ainakin huolellisuutta faktoissa, sopivaa (hulluakin!) luovuutta sekä syvällistä ymmärrystä pelaamisen tarkoituksesta ja sen hauskuudesta.

Lautapelien sovittamisessa Suomeen on oltava myös kielen suhteen äärimmäisen tarkka; kukapa haluaisi pelin tiimellyksessä riidellä epäselvistä ohjeista tai monitulkintaisista sanamuodoista!

“Kun puhutaan lautapeleistä, vaikkapa tietovisoista, tarkkuutta ei voi liikaa korostaa. Arvostan sitä, että KG:n ammattilaisilla lähdekritiikki ja pilkkujen viilaus tulevat selkärangasta. Heillä on syvä ymmärrys pelien lokalisoinnin vaatimuksista”, sanoo Zoë Wildsmith, Webstersin toimituksen esimies.

Lokalisoinnin luottoapuri

Peliprojektien lisäksi KG on auttanut Webstersiä muidenkin asiakkaiden ja tilanteiden kanssa, kun on tarvittu suomen kielen osaajaa esimerkiksi kääntämiseen tai lokalisointiin.

”Olemme työskennelleet KG:n ammattilaisten kanssa jo vuosien ajan, joten he ovat ykkösvalintamme suomalaisissa projekteissa. He kommunikoivat aktiivisesti ja ovat nopeita ja tarkkoja. Kirjoittavat Generalistit todella osaa hommansa – siis kääntämisen, kirjoittamisen ja lokalisoinnin.”

Jaa:

Muita referenssejämme