Tulevaisuus on tuntematon, epävarma, kiinnostava – täynnä tilaisuuksia. Kirjoittavien Generalistien ja Futures Platformin yhteistyö henkii samanmielisten synergiaa: Futures Platform auttaa organisaatioita tunnistamaan tulevaisuuden muutosilmiöitä ja arvioimaan niiden tuomia mahdollisuuksia sekä uhkia. KG solahtaa osaksi kokonaisuutta viestinnän ja markkinoinnin kehittäjänä.

#referenssit


Palvelumme:

Sisällöntuotanto ja copywriting / Markkinoinnin ja viestinnän käännökset

Maailma muuttuu kiihtyvällä vauhdilla, ja me Kirjoittavilla Generalisteilla haluamme auttaa yrityksiä ja muita organisaatioita ei vain selviämään muutoksista vaan myös tekemään niistä itselleen tilaisuuksia ketteryyteen ja vastuullisuuteen keskittymällä. Välineenä tässä käytämme viestintää.

Futures Platform on myös tulevaisuuden ja muutoksen asialla – painopisteenään tulevaisuuden ennakointi. Futures Platformin ennakointityökalu auttaa tunnistamaan, visualisoimaan, seuraamaan ja analysoimaan tulevaisuuden muutosilmiöitä, mikä auttaa yrityksiä tekemään parempia päätöksiä ja ennakoimaan tulevaa esimerkiksi osana laaja-alaista strategiatyötä tai innovaatioprosesseja.

Alusta tarjoaa harvinaisen laajan (yli 700 kpl!) globaalin ilmiö- ja trendikirjaston sekä yli 40 futuristien kokoamaa, päivittyvää tulevaisuuskuvaa eri teemoista. Ilmiösisällön tuottaa ja sitä ylläpitää joukko kansainvälisesti arvostettuja tulevaisuudentutkijoita. Asiakkaita ennakointityössä tukevat Futures Platformin ennakointiasiantuntijat. Kirjoittavat Generalistit osallistuu toisinaan tulevaisuustyöhön kirjoittamalla futuristien nostamista aiheista artikkeleja Futures Platformin blogiin.

Lisäksi KG on muun muassa laatinut referenssejä ja kääntänyt kansainvälisesti toimivalle Futures Platformille tekstejä englannista suomeen ja toisin päin.

”Yhteistyö on loistavaa! Kirjoittavien Generalistien ymmärrys näistä aihealueista on perusteellista ja kokonaisvaltaista. Voimme pohtia asioita ja niiden vaikutuksia yhdessä, ajattelu on syvällistä.”

– Jenna Mäntynen, Foresight Strategist & Senior Manager, Futures Platform

Keväällä 2022 Futures Platform ja KG tuottivat yhdessä laajamittaisen, tutkimukseen perustuvan raportin ruoantuotannon ja elintarvikealan tulevaisuudesta. Tämä 80-sivuinen raportti tehtiin englanniksi; sisältöeditoinnin lisäksi KG vastasi myös raportin taitosta.

Futures Platformin sisältömarkkinointiasiantuntija Gökçe Sandal kuvailee raportin tuotantoaikatauluja haasteellisiksi ja kertoo, että KG:n aktiivinen kommunikaatio ja draivi laittaa asiat tapahtumaan olivat todella avuksi.

”Olimme todella tyytyväisiä KG:n proaktiivisuuteen ja joustavuuteen, samoin kuin visuaalisiin valintoihin. Kokemus oli kaiken kaikkiaan positiivinen, ja raportista tuli erittäin laadukas.”

Yhteinen viestintäsuunnittelu inspiroi

Kirjoittavat Generalistit ja Futures Platform ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2019 alkaen, ja esimerkiksi keväällä 2020 KG:n Hanna Veltheim kokosi tietoja, haastatteli ja kirjoitti neljän tekstin sarjan liittyen covid-19-viruksen jälkeiseen maailmaan.

Muun muassa tässä näkyy Futures Platformin ja Kirjoittavien Generalistien yhteinen missio viedä yhteiskuntaa eteenpäin ja auttaa yrityksiä selviämään jatkuvassa, kiihtyvässä muutoksessa.

Myös Futures Platformin ennakointiasiantuntija Jenna Mäntynen arvostaa tätä yhteistä tapaa ajatella. Hän on tyytyväinen siihen, että Kirjoittavien Generalistien ammattilaiset ovat oma-aloitteisia ja yhteinen viestintäsuunnittelu inspiroi molemmin puolin.

”Tämän väen kanssa on helppo työskennellä. He ovat asiantuntevia ja asialleen omistautuneita. Suosittelen!”


Muut referenssimme―

Kiinnostuitko? Lue lisää palveluistamme tai ota rohkeasti yhteyttä!

PalvelummeOta yhteyttä