KG logo

Futures Platform – tulevaisuus luodaan yhdessä

KG:n ja Futures Platformin yhteistyö henkii samanmielisten synergiaa: molemmilla on tahtotila viedä yhteiskuntaa eteenpäin ja auttaa yrityksiä selviämään jatkuvassa, kiihtyvässä muutoksessa.

Palvelut:

  • Sisällöntuotanto
  • Graafinen suunnitelu
  • Viestinnän ja markkinoinnin käännökset

 

Futures Platform auttaa organisaatioita tunnistamaan tulevaisuuden muutosilmiöitä ja arvioimaan niiden tuomia mahdollisuuksia sekä uhkia.

Yrityksen kehittämä ennakointityökalu auttaa tunnistamaan, visualisoimaan ja analysoimaan tulevaisuuden muutosilmiöitä, mikä auttaa yrityksiä ja ennakoimaan tulevaa esimerkiksi osana laaja-alaista strategiatyötä tai innovaatioprosesseja. Alusta tarjoaa harvinaisen laajan (yli 700 kpl!) globaalin ilmiö- ja trendikirjaston sekä yli 40 futuristien kokoamaa, päivittyvää tulevaisuuskuvaa eri teemoista.

KG osallistuu yrityksen tekemään tulevaisuustyöhön kirjoittamalla futuristien nostamista aiheista artikkeleita Futures Platformin blogiin.

Lisäksi KG on muun muassa laatinut referenssejä ja kääntänyt kansainvälisesti toimivalle Futures Platformille tekstejä englannista suomeen ja toisin päin.

”Yhteistyö on loistavaa! KG:n ymmärrys näistä aihealueista on perusteellista ja kokonaisvaltaista. Voimme pohtia asioita ja niiden vaikutuksia yhdessä, ajattelu on syvällistä”, sanoo Jenna Mäntynen, Foresight Strategist & Senior Manager Futures Platformilta.

Graafinen suunnittelu vakuutti

Keväällä 2022 Futures Platform ja KG tuottivat niin ikään yhdessä laajamittaisen, tutkimukseen perustuvan raportin ruoantuotannon ja elintarvikealan tulevaisuudesta. Tämä 80-sivuinen raportti tehtiin englanniksi ja sisältöeditoinnin lisäksi KG vastasi myös raportin taitosta.

Futures Platformin sisältömarkkinointiasiantuntija Gökçe Sandal kuvailee raportin tuotantoaikatauluja haasteellisiksi. Hän kertoo, että KG:n aktiivinen kommunikaatio ja draivi laittaa asiat tapahtumaan olivat todella avuksi:

”Olimme todella tyytyväisiä KG:n proaktiivisuuteen ja joustavuuteen, samoin kuin visuaalisiin valintoihin. Kokemus oli kaiken kaikkiaan positiivinen, ja raportista tuli erittäin laadukas.”

Yhteinen viestintäsuunnittelu inspiroi

Kirjoittavat Generalistit ja Futures Platform ovat tehneet yhteistyötä jo vuodesta 2019 alkaen, ja esimerkiksi keväällä 2020 KG:n Hanna Veltheim kokosi tietoja, haastatteli ja kirjoitti neljän tekstin sarjan liittyen covid-19-viruksen jälkeiseen maailmaan.

Myös Futures Platformin ennakointiasiantuntija Jenna Mäntynen arvostaa tätä yhteistä tapaa ajatella:

”Tämän väen kanssa on helppo työskennellä. He ovat asiantuntevia ja asialleen omistautuneita. Suosittelen!”

Jaa:

Muita referenssejämme