KG logo

Vapaus – työsuhdepyöräilyn vastuullinen ajatusjohtaja

KG on tuottanut kestävän liikkumisen palveluita kehittävälle Vapaudelle paljon sisältöjä ja ponnistanut koko yrityksen nettisivukäännöksen englanniksi.

Palvelumme:

  • Sisällöntuotanto
  • Viestinnän ja markkinoinnin käännökset

 

Vapaus on voimakkaassa kasvussa kiitävä startup, jonka liiketoiminta keskittyy kestävän liikkumisen ratkaisuihin. Sen merkittävin tuote viimeisen vuoden aikana on ollut työsuhdepyöräpalvelu.

KG tuli Vapauden kumppaniksi jo ennen yrityksen jättimäistä kasvua ja on sinnitellyt mukana turbulenssissa.

”Kiitän KG:tä erityisesti proaktiivisuudesta, sillä vauhdilla kasvavan yhtiön tyypillisessä resurssivajeessa ja alati muuttuvissa tilanteissa emme ole itse aina pystyneet edistämään omia sisältöjämme ja muita viestinnällisiä asioita. Silloin KG-läiset ovat puskeneet eteenpäin”, kertoo Vapauden kasvumarkkinoinnista vastaava Lotta Vänskä.

KG on tuottanut Vapaudelle useita sisältöjä kuten asiakastarinoita sekä ponnistanut koko Vapauden nettisivun käännöksen englanniksi.

Vapaudelle hyvistä sisällöistä on Vänskän mukaan ollut hyötyä myös rahoituksen kannalta – se sai syksyn 2021 rahoituskierroksella yksityisiltä sijoittajilta yhteensä 2,8 MEUR pääoman.

”Arvostan sitä, että KG ymmärtää meidän maailmaamme ja voin täysin luottaa heidän tekemiseensä. He ottavat koppia puutteellisistakin ohjeista ja sietävät meidän keskeneräisyyttä”, Vänskä sanoo.

Jaa:

Muita referenssejämme