KG logo

Viimeistelty visuaalinen ilme ja nettisivut ruoka-alan sisällöntuottajan toiveiden mukaan

Tuotimme ruoka-alan markkinointia tekevälle MadeByMillalle visuaalisesti erottuvat, raikkaat nettisivut ja logon.

MadeByMilla, ruoka-alan markkinoinnin, sisällöntuotannon ja ruokastailauksen yrittäjä kaipaili visuaalisesti tyylikästä verkkosivustoa ja logoa. Oli hienoa päästä toteuttamaan erottuva ja asiakkaan toiveita vastaava kokonaisuus, jolla valloittaa tämän alan markkinoita.

Yrittäjä kiitti erityisesti kommunikoinnin sujuvuutta ja ohjeistusta sivuston käyttöön myös jatkossa:

”Nettisivut ja yrityksen logo syntyivät vaivattomasti toimivan kommunikoinnin, ja KG:n lempeän, mutta järkkymättömän ammattitaidon myötä! Paman kanssa projektia oli ilo viedä eteenpäin tilanteessa, jossa itselle kaikki sivujen rakentamiseen liittyvä tekninen osaaminen oli vierasta. Sain hyvät ja selkeät ohjeet, joiden myötä pystyn itse ylläpitämään sivujen ulkomuotoa jatkossa” kertoo MadeByMillan yrittäjä Milla Honkanen.

Erityisesti visuaalinen ilme oli yrittäjälle tärkeä ja lopputuloksesta tuli hänen toiveidensa mukainen.

”Visuaalinen ilme oli itselle tärkeä lähtökohta sivujen rakentamiseen, ja tässä näkemyksiäni kuunneltiin herkällä korvalla, ja muutoksia tehtiin toiveitteni mukaan. Lämmin kiitos selkeistä ja ihanan raikkaista nettisivuista!”

Sivuston ulkoasussa tärkeässä asemassa olivat myös Studio Torkkelin ottamat tyylikkäät valokuvat, sekä yrittäjän ottamat tunnelmalliset ruokakuvat.
Katso sivut täältä.

Jaa:

Muita referenssejämme