KG logo

Tarvitsetko nettisivut?

Meiltä saat yritykselle, yhdistykselle, organisaatiolle tai muulle toimijalle laadukkaat nettisivut inhimillisellä ammattitaidolla – rakennamme sekä teknisen toteutuksen että sisällöt alusta loppuun saakka.

Teemme uusien nettisivujen hankkimisen tai vanhojen verkkosivujen kehittämisen asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi. Ja lopputulos on sekä omannäköinen että toimiva – kaikin puolin. Kun nettisivut ovat valmiit, osaat myös itse halutessasi päivittää niitä.

Meiltä saat myös hakukoneoptimointia uusille sivuillesi – tai parantamaan vanhojen sivujesi näkyvyyttä.

 

Esimerkkejä ja asiakkaiden kokemuksia tekemistämme nettisivuista

Mitä nettisivut maksavat

Paljonko uudet nettisivut maksavat?

Nettisivut maksavat meillä noin 900 eurosta ylöspäin – kalleimmat verkkosivut maksavat useita tuhansia mutta sille on toki syynsä. Uusien nettisivujen tai sivu-uudistuksen hintaan vaikuttavat eniten sivuston koko ja tekstin määrä mutta myös muut seikat, kuten erilaiset toiminnallisuudet. Alla näet, miten hinnoittelemme nettisivupaketteja, jotka sisältävät sekä visuaalisen suunnittelun että teknisen rakentamisen ja sisällön kirjoittamisen.

Pelkkä sivujen rakentaminen on hieman edullisempaa. Silloin maksat web designerin visuaalisesta ja teknisestä osaamisesta mutta tuotat sivuille tulevat tekstit itse. Voimme myös tarjota tekstien editointia tai oikolukua.

  • Pienet verkkosivut 900-1350 euroa + alv

    Melko simppelit sivut ja rento aikataulu. Sopii esim. yksinyrittäjille.

  • *suosituin* Keskikokoiset sivut 1350–3000 euroa + alv

    Hieman enemmän sisältöä, ehkä toiminnallisuutta. Tässä hintahaitarissa on paljon liikkumatilaa sen mukaan, mitä kaikkea sivuille tulee.

  • Isommat sivut 2900 euroa + alv –

    Tarjous räätälöidään tarkkaan sen mukaan, kuinka paljon työtä uudet nettisivut teettävät. On esimerkiksi edullisempaa luoda 10 alasivua, joissa on sama rakenne kuin suunnitella 10 erilaista alasivua. Mutta nämä kaikki – ja niiden tarkoituksenmukaisuus – pohditaan yhdessä.

Tuleeko nettisivuista muita kuluja?

Kyllä. Nettisivujen rakentamisen lisäksi uudet nettisivut tarvitsevat eri palveluntarjoajalta tilattavan domainin ja webhotellin, jotka maksavat yleensä noin 10–30 euroa / kk. Hoidamme nämä tarvittaessa asiakkaan puolesta. Teemme yhteistyötä kotimaisen palvelintarjoajan Hostaanin kanssa.

Lisäksi nettisivuille tarvitaan usein laadukkaita kuvia. Voimme etsiä sopivia kuvia kuvapankeista, mutta usein on hyvä ottaa myös aitoja kuvia yrityksestä, tuotteista, ympäristöstä, yrittäjästä, henkilökunnasta jne. Nämä kannattaa tilata ammattikuvaajalta. Myös niistä voimme antaa suosituksia.

Nettisivut tyytyväisyystakuulla

Koska asiakkaista välittäminen ja heidän maailmansa ymmärtäminen on meille tärkeää, lupaamme nettisivujen tilaajille tyytyväisyystakuun. Tiedämme, miten raastavaa organisaatiolle voi olla saada omannäköiset ja toimivat sivut, joten pyrimme välttämään sudenkuopat alusta alkaen.

Lisää tietoa nettisivu-prosessista

Lisää tietoa nettisivuprosessista

Miten nettisivut syntyvät?

1. Jutellaan ja tutustutaan
Kaikki viestintä lähtee ymmärtämisestä. Niinpä uudet nettisivut aloitetaan siitä, että juttelemme asiakkaan kanssa hänen toiminnastaan ja tavoitteistaan.

2. Sovitaan yhdessä toteutuksesta
Kun ymmärrämme asiakkaan maailmaa, osaamme ehdottaa verkkosivuille käyttäjäystävällistä rakennetta ja selkeitä, hakukoneoptimoituja sisältöjä. Otamme tarvittaessa huomioon myös saavutettavuuden.

3. Web designer miettii värit, fontit ja muut visuaaliset yksityiskohdat
Sivujen suunnittelija hahmottelee nettisivuille laadukkaan visuaalisen ulkoasun asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan – tai tarvittaessa aivan alusta alkaen.

Graafikko
Uudet nettisivut

4. Sisällöntuottaja kirjoittaa tekstit
Sisällöntuottaja kirjoittaa ytimekkäät ja houkuttelevat tekstit, joissa huomioidaan myös sivuston hakukonenäkyvyys. Valmiit tekstit hyväksytetään asiakkaalla.

5. Nettisivujen rakentaminen
Web designer rakentaa hyvännäköiset sivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Kuvat, elävöitykset, visualisoinnit, tekstisisällöt, kartat ja lomakkeet laitetaan kokonaisuuteen paikoilleen.

6. Julkaisu!
Ihaillaan, sometetaan, tarvittaessa korjataan. Kaikki tarvittava löytyy sivuilta, bisnes pyörii ja homma rullaa.

7. Perehdytämme sivuston käyttöön
Perehdytämme aina nettisivujen tilaajan käyttämään omia sivujaan. Tämän jälkeen voimme pysyä vain taustatukena tai tarpeen mukaan jatkaa sivuston kehittämistä ja tukea myyntiä esimerkiksi luomalla sinne uusia sisältöjä (blogitekstit, referenssit, tiedotteet jne.). Tutustu palveluihimme!

PS. Toteutamme nettisivut myös eri kielillä. Kysy lisää!