Uudet nettisivut helposti

Tarvitsetko nettisivut?

Meiltä saat yritykselle, yhdistykselle, organisaatiolle tai muulle toimijalle laadukkaat nettisivut inhimillisellä ammattitaidolla – rakennamme sekä teknisen toteutuksen että sisällöt alusta loppuun saakka.

Teemme uusien nettisivujen hankkimisen tai vanhojen verkkosivujen kehittämisen asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi. Ja lopputulos on sekä omannäköinen että toimiva – kaikin puolin. Kun nettisivut ovat valmiit, osaat myös itse halutessasi päivittää niitä.

Esimerkkejä ja asiakkaiden kokemuksia tekemistämme nettisivuista

thinkwayn sivut

Thinkway

Web design ja animaatio Pama Alavilo 2022.

Lue lisää projektista täältä.

Kurkkaa
Kommunikaatiokulman nettisivu-uudistus

Kommunikaatiokulma

Sivuston tekstit Sinikka Tierna,
web design ja logo Pama Alavilo 2022.

Lue lisää projektista täältä.

Kurkkaa
Projeesi Oy:n uudet nettisivut

Projeesi Oy

Sivuston tekstit Sinikka Tierna,
web design ja logo Pama Alavilo 2022.

Lue Projeesin yrittäjän Lasse Kivekkään kokemukset projektista täältä.

Kurkkaa
JH-remonttipalvelut nettisivu-uudistus

Sivujen tekstit Sinikka Tierna,
web design ja ilmeen uudistus Pama Alavilo 2022.

Lue JH-Remonttipalveluiden yrittäjä Janne Honkalan kokemukset projektista täältä.

Kurkkaa
Uudet nettisivut Mariens Oy

Web design ja ilmeen uudistus Pama Alavilo 2022.

Lue Mariens Oy:n yrittäjä Mari Pylväläisen kokemukset projektista täältä.

Kurkkaa
Uudet nettisivut Seilo

Sivujen tekstit Hanna Veltheim,
web design ja yrityksen visuaalinen ilme Pama Alavilo 2021.

Kurkkaa
Uudet nettisivut Oranssi

Sivujen tekstit Sinikka Tierna,
web design Pama Alavilo 2021.

Lue Ekokampaamo Oranssin omistaja Tiina Heinosen kokemukset projektista täältä.

Kurkkaa
Uudet nettisivut Kukkakauppa Hohto

Sivujen tekstit Sinikka Tierna,
web design Pama Alavilo 2021.

Lue kukkakauppayrittäjä Linda Niemisen kokemukset projektista täältä.

Kurkkaa

Paljonko uudet nettisivut maksavat?

Nettisivut maksavat meillä noin 900 eurosta ylöspäin – kalleimmat verkkosivut maksavat useita tuhansia mutta sille on toki syynsä. Uusien nettisivujen tai sivu-uudistuksen hintaan vaikuttavat eniten sivuston koko ja tekstin määrä mutta myös muut seikat, kuten erilaiset toiminnallisuudet. Näin hinnoittelemme nettisivupaketteja, jotka sisältävät sekä visuaalisen suunnittelun että teknisen rakentamisen ja sisällön kirjoittamisen:

Mitä nettisivut maksavat
  • Pienet verkkosivut noin 950–1350 euroa + alv – melko simppelit sivut ja rento aikataulu. Sopii esim. yksinyrittäjille.
  • Keskikokoiset sivut noin 1350–3000 euroa + alv – hieman enemmän sisältöä, ehkä toiminnallisuutta. Tässä hintahaitarissa on paljon liikkumatilaa sen mukaan, mitä kaikkea sivuille tulee.
  • Isommat sivut alkaen noin 2900 euroa + alv – tarjous räätälöidään tarkkaan sen mukaan, kuinka paljon työtä uudet nettisivut teettävät. On esimerkiksi edullisempaa luoda 10 alasivua, joissa on sama rakenne kuin suunnitella 10 erilaista alasivua. Mutta nämä kaikki – ja niiden tarkoituksenmukaisuus – pohditaan yhdessä.

Pelkkä sivujen tekninen rakentaminen on hieman edullisempaa. Silloin maksat web designerin visuaalisesta ja teknisestä osaamisesta mutta tuotat sivuille tulevat tekstit itse. Voimme myös tarjota tekstien editointia tai oikolukua.

Pyydä tarjous!

Tuleeko nettisivuista muita kuluja?

Kyllä. Nettisivujen rakentamisen lisäksi uudet nettisivut tarvitsevat eri palveluntarjoajalta tilattavan domainin ja webhotellin, jotka maksavat yleensä noin 10–30 euroa / kk. Hoidamme nämä tarvittaessa asiakkaan puolesta. Teemme yhteistyötä kotimaisen palvelintarjoajan Hostaanin kanssa.

Lisäksi nettisivuille tarvitaan usein laadukkaita kuvia. Voimme etsiä sopivia kuvia kuvapankeista, mutta usein on hyvä ottaa myös aitoja kuvia yrityksestä, tuotteista, ympäristöstä, yrittäjästä, henkilökunnasta jne. Nämä kannattaa tilata ammattikuvaajalta. Myös niistä voimme antaa suosituksia.

Nettisivut tyytyväisyystakuulla

Koska asiakkaista välittäminen ja heidän maailmansa ymmärtäminen on meille tärkeää, lupaamme nettisivujen tilaajille tyytyväisyystakuun. Tiedämme, miten raastavaa organisaatiolle voi olla saada omannäköiset ja toimivat sivut, joten pyrimme välttämään sudenkuopat alusta alkaen.

Miten nettisivut syntyvät?

1. Jutellaan ja tutustutaan
Kaikki viestintä lähtee ymmärtämisestä. Niinpä uudet nettisivut aloitetaan siitä, että juttelemme asiakkaan kanssa hänen toiminnastaan ja tavoitteistaan.

2. Sovitaan yhdessä toteutuksesta
Kun ymmärrämme asiakkaan maailmaa, osaamme ehdottaa verkkosivuille käyttäjäystävällistä rakennetta ja selkeitä, hakukoneoptimoituja sisältöjä. Otamme tarvittaessa huomioon myös saavutettavuuden.

Lue myös blogi: Mitä digitaalinen saavutettavuus edellyttää?

3. Web designer miettii värit, fontit ja muut visuaaliset yksityiskohdat
Sivujen suunnittelija hahmottelee nettisivuille laadukkaan visuaalisen ulkoasun asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan – tai tarvittaessa aivan alusta alkaen.

4. Sisällöntuottaja kirjoittaa tekstit
Sisällöntuottaja kirjoittaa ytimekkäät ja houkuttelevat tekstit, joissa huomioidaan myös sivuston hakukonenäkyvyys. Valmiit tekstit hyväksytetään asiakkaalla.

5. Nettisivujen rakentaminen
Web designer rakentaa hyvännäköiset sivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Kuvat, elävöitykset, visualisoinnit, tekstisisällöt, kartat ja lomakkeet laitetaan kokonaisuuteen paikoilleen.

6. Julkaisu!
Ihaillaan, sometetaan, tarvittaessa korjataan. Kaikki tarvittava löytyy sivuilta, bisnes pyörii ja homma rullaa.

7. Perehdytämme sivuston käyttöön
Perehdytämme aina nettisivujen tilaajan käyttämään omia sivujaan. Tämän jälkeen voimme pysyä vain taustatukena tai tarpeen mukaan jatkaa sivuston kehittämistä ja tukea myyntiä esimerkiksi luomalla sinne uusia sisältöjä (blogitekstit, referenssit, tiedotteet jne.). Tutustu palveluihimme!

PS. Toteutamme nettisivut myös eri kielillä. Lue lisää käännöspalveluistamme.

Pyydä tarjous!