Tarvitsetko uudet nettisivut?

Nettisivut alusta loppuun meiltä

Rakennamme uudet nettisivut yritykselle, yhdistykselle, organisaatiolle tai muulle toimijalle. Teemme sekä teknisen rakentamisen että tekstisisällöt. Tavoitteena on, että nettisivujen hankkiminen on asiakkaalle mahdollisimman helppoa ja lopputulos on sekä omannäköinen että toimiva – kaikin puolin.

Jos haluat tietää lisää, jätä tarjouspyyntö tai soita meille suoraan:

Jätä tarjouspyyntö

Luomme joko kokonaan uudet nettisivut tai uudistamme niiltä osin kuin on tarpeen

Kun viestintätoimisto Kirjoittavat Generalistit syntyi, emme vielä rakentaneet sivuja alusta loppuun. Tuotimme (ja tuotamme edelleen) kyllä sisältöjä ja käännöksiä muiden rakentamiin sivuihin. Huomasimme selvän tarpeen: moni asiakas tarvitsee simppelit sivut alusta loppuun helposti – sekä sisällön että teknisen rakentamisen.

Helppous on avainsana, sillä harva asiakkaamme osaa itse pähkäillä, millaiset sivut oikeastaan haluaa ja mitä pitää ottaa huomioon. Ja vaikka teknisesti saisikin sivut pystyyn, miten on sisältöjen laita? Niinpä laajensimme palveluvalikoimaa ja hankimme osaamista, jotta voimme tarjota isompia kokonaisuuksia.

Miten uudet nettisivut parhaiten syntyvät?

Sivut syntyvät yhteistyöllä ja ammattitaidolla. Mielestämme tällä kaavalla päästään hyvään lopputulokseen:

1. Jutellaan ja tutustutaan
Kaikki viestintä lähtee ymmärtämisestä. Niinpä uudet nettisivut aloitetaan siitä, että jutellaan asiakkaan kanssa hänen liiketoiminnastaan ja tavoitteistaan (tai yhdistyksellä tietysti yhdistyksen toiminnasta). Mietimme asiakkaan asiakkaan, eli nettisivujen tulevan käyttäjän, kannalta, millaiset sivut toimisivat parhaiten.

2. Tehdään suunnitelma
Kun ymmärrämme asiakkaan maailmaa ja nettisivujen merkitystä, voimme ehdottaa sivuille sopivaa rakennetta sekä tarvittavia sisältöjä. Tehdään yhdessä suunnitelma.

3. Web designer suunnittelee värit, fontit ym. yksityiskohdat
Asiakkaalla voi olla sivujen värimaailmasta ja muusta visuaalisesta ilmeestä toiveita tai mielipiteitä, ja web designer eli sivujen suunnittelija ottaa ne tietysti huomioon. Tai voidaan asettaaa raameja kuten ”uudet nettisivut eivät saa olla mustapohjaiset” tai ”ei saa näyttää samalta kuin xxx-kilpailijan sivut”. Tai sitten annetaan ns. vapaat kädet. Kaikki käy, kunhan ollaan samalla kartalla.

4. Sisällöntuottaja tekee tekstit
Helpoimmillaan asiakas puhuu kanssamme tunnin puhelun, ja sen pohjalta kirjoitamme koko sivuston tekstit. Otamme huomioon tyylitoiveet, esim. rempseää tai virallista kieltä. Valmiit tekstit hyväksytetään asiakkaalla.

5. Uudet nettisivut rakennetaan 
Web designer rakentaa hyvännäköiset sivut, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Kuvat, elävöitykset, visualisoinnit, tekstisisällöt, kartat, lomakkeet yms. laitetaan kokonaisuuteen paikoilleen.

6. Julkaisu!
Ihaillaan, sometetaan, tarvittaessa korjataan. Kaikki tarvittava löytyy sivuilta, bisnes pyörii ja homma rullaa.

Uudet nettisivut tyytyväisyystakuulla

Koska asiakkaista välittäminen ja heidän maailmansa ymmärtäminen on meille tärkeää, plus generalisteina myös hallitsemme laajan skaalan, voimme luvata nettisivujen tilaajille tyytyväisyystakuun. Tiedämme, miten raastavaa yrityksille voi olla saada omannäköiset ja toimivat sivut, joten pyrimme välttämään sudenkuopat alusta alkaen.

Kiinnostuitko?

Paljonko uudet nettisivut maksavat?

Uudet nettisivut – sisältäen sekä rakentamisen että sisällöt – saa meiltä edullisimmillaan hintaan 1890 euroa + alv. Tällöin kyseessä on melko simppelit sivut ja rento aikataulu. Hintaan vaikuttavat eniten sivuston koko ja tekstin määrä mutta myös muut seikat. Pyydä tarjous!

Pelkkä sivujen tekninen rakentaminen on edullisempaa. Eli silloin asiakas itse tuottaa tekstit. Voimme myös tarjota tekstien editointia tai oikolukua.

Tuleeko muita kuluja?

Kyllä. Nettisivujen rakentamisen lisäksi uudet nettisivut tarvitsevat domainin ja webhotellin, jotka tilataan erikseen eri palveluntarjoajalta, ja ne maksavat yleensä noin 10–30 euroa / kk. Hoidamme domainin ja/tai webhotellin tarvittaessa asiakkaan puolesta.

Lisäksi nettisivuille tarvitaan usein laadukkaita kuvia. Voimme etsiä sopivia (usein maksullisia) kuvia kuvapankeista mutta usein on hyvä ottaa myös aitoja kuvia yrityksestä, tuotteista, ympäristöstä, yrittäjästä, henkilökunnasta jne. Nämä kannattaa tilata ammattikuvaajalta.

Myöskään videot ja animaatiot eivät kuuluu meidän ydinosaamiseemme, mutta autamme etsimään tekijän, jos niille on tarvetta.

Mutta meiltä saa graafisen alan osaamista:

Brändi-ilme

Logot

Esitteet

Visualisoinnit

Slide-esitykset

Jos tarvitset edellä mainittuja, mainitse asiasta jo alussa, niin voimme suunnitella sopivan kokonaispaketin.

Miksi tilata uudet nettisivut meiltä?

Koska olemme inhimillisiä, taitavia, monipuolisia, luovia, tarkkoja. Kuuntelemme aitoja tarpeita, teemme järkeviä ratkaisuja. Satsaamme laatuun.

Olemme taitavia pitämään kokonaisuuksia kasassa.

Hyvät nettisivut ovat

Selkeät

Visuaalisesti kauniit

Kiinnostavat

Rakenteeltaan monipuoliset

Sisältö ja ilme tukevat toisiaan

Saa tavoitteet toteutumaan

Näkyy tarvittaessa Googlen hakutuloksissa

Otamme huomioon saavutettavuuden.

Esimerkiksi tämä valkoinen teksti punaisella pohjalla ei ole saavutettavaa.

Huom! Meillä on vahva osaaminen hakukoneoptimoinnista, joten osana uusien sivujen rakentamista mielellään mietimme, olisiko jotain sisältöä syytä kohdistaa erityisesti googlaajille. Esimerkiksi eräs luonnollisen kauneudenhoitoalan yritys sai toimivaa markkinointia, kun loimme erilliset hakukoneoptimoidut alasivut tietyille hoidoille, ja kukkakauppa pääsi hakutulosten ykköseksi tarjoamallaan kimppukurssi-työpajalla.

Voit pyytää meiltä referenssejä ja esimerkkejä!

Meiltä saa hyvät uudet nettisivut sekä hakukoneoptimointia. Tämän jälkeen voimme pysyä vain taustatukena tai tarvittaessa tehdä pieniä muokkauksia ja lisäyksiä (perehdytämme kyllä aina sivujen tilaajan itse käyttämään sivujaan).

Mutta jos on tarvetta, tuotamme sivuille lisää sisältöä: blogeja, asiakasreferenssejä, ”ländäreitä” markkinointimateriaaleja jne. Tutustu palveluihin!

Toimimme koko Suomessa – lue lisää etätyömallistamme! Nettisivu-tiimimme on kuitenkin fyysisesti Tampereella, joten tapaaminen kasvotusten onnistuu Tampereen seudulla.

PS. Olemme myös hyvä käännöstoimisto, ja usein käännämme tekemiämme sisältöjä muille kielille, joten voimme myös alusta alkaen luoda sivut usealla kielellä.

Jätä tarjouspyyntö