Viestintätoimisto Vihti

Olemme sisältövetoinen, ketterä ja helposti lähestyttävä viestintätoimisto. Generalisteina opimme nopeasti ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja tavoitteita – siksi meidän tuottamamme viestintä tuntuu oman porukan tekemältä.

Olemme viestintätoimisto, jonka toimipaikka on Vihti. Toisaalta ideologiaamme kuuluu toimia etänä. Jokainen tiimissämme työskentelee joko kotonaan, eli tällä hetkellä Vihdissä, Tampereella ja Vaasassa.

Tuomme generalistin viestintäänne

Meidän valttimme on laatu, jonka varmistamme ymmärtämällä: ymmärtämällä asiakasta, ymmärtämällä alaa ja ymmärtämällä asiakkaan asiakasta tai kohdeyleisöä tarpeineen sekä toiveineen. Hahmotamme asiakkaan kokonaisuuden, viestinnän ja markkinoinnin polut, ja paneudumme yksityiskohtiin.

Vaikka olemme sisältövetoinen viestintätoimisto, meiltä saa myös graafista suunnittelua sekä kokonaisia nettisivuja alusta loppuun. Lue lisää nettisivupalvelusta!

Eikä siinä vielä kaikki – meiltä saa lisäksi laadukkaita käännöksiä. Tutustu käännöspalveluun!

Ota yhteyttä!

Alueena Vihti – siis viestintätoimisto Vihti?

Koska toimipaikkamme on Vihti, toki tunnemme vihtiläistä yrityskenttää ja markkinaa.

Kun valitset viestintätoimistoa, onko sen sijainnilla merkitystä?

Ehkä, mutta mieti ennen kaikkea: Missä bisneksenne on? Missä asiakkaat ovat? Ehkä nappaat heidät kiinni kun he googlaavat kotisohvalla, ehkä he roikkuvat illat pitkät somessa, ehkä he viihtyvät kauppakeskuksessa, ehkä he kulkevat sienimetsässä. Ei sillä oikeastaan ole väliä.

Viestintätoimiston sijainnilla ei tavallaan ole mitään väliä.

Meidän on kyllä mahdollista tulla fyysisesti tapaamiseen Vihdissä ja lähialueilla. Monesti kasvokkain tapaamisessa on etunsa. Kysy lisää Hannalta!

Mutta vielä vähän siitä etämallista, koska se on meille tärkeää…

Kun me huhkimme töitä verkon välityksellä, digitaalisessa maailmassa, olemme kaikkialla. Se on ketteryyttä ja nykyaikaa. Koronapandemia on kiihdyttänyt työelämän muutosta siihen suuntaan, että toimistot ja sijainnit eivät ole enää tärkeitä. Tekniikka palvelee etäpalavereja, etävalmennuksia, etätapahtumia yhä paremmin.

Korona-aikaan tehdyissä kyselyissä on myös selvinnyt, että ylivoimaisesti suurin osa toimistotyöntekijöistä haluaisi työviikkoonsa ainakin jonkin verran etäpäiviä ilman pandemian aiheuttamia rajoituksiakin.

Kaikista näistä syistä uskomme etätyön määrän kasvavan tulevaisuudessa entisestään.

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö ihmiskontaktilla olisi merkitystä tai etteikö kasvokkain kannattaisi toisinaan nähdä. Päin vastoin: etämalli nostaa fyysisen tapaamisen arvoon arvaamattomaan. Niin ympäristö-, kustannus-, terveys- kuin mukavuussyistäkin on mielekästä tehdä töitä etänä silloin, kun se on tehokkainta ja mielekkäintä. Näin kasvokkain tehdyt tapaamiset keskittyvät niihin asioihin, joihin fyysistä tapaamista tarvitaan: sosialisointiin, tutustumiseen ja esimerkiksi yhteiskehittämiseen tai aivoriiheilyyn (vaikkakin viimeksi mainittuihin on olemassa myös todella toimivia etäratkaisuja).

Tämän idean mukaisesti haluamme olla digitaalinen ja paikkaan sitoutumaton viestintätoimisto. Palvelemme kyllä Vihdissä, Tampereella, pääkaupunkiseudulla ja muuallakin Suomessa tarvittaessa asiakkaita kasvotusten, mutta suosittelemme fyysisiä tapaamisia vain niiden tuodessa kaikille osallistujille selkeää lisäarvoa.

KG Viestintätoimisto, Vihti

– ja lisäksi missä vain

Kiinnostuitko?