Viestintätoimisto KG toimii etänä (Tampereella, Vihdissä ja Vaasassa)

Hybridityö on uusi normaali, ja se sopii meille KG:llä!

Ideologiaamme kuuluu toimia etänä. Jokainen tiimissämme työskentelee joko kotonaan, eli tällä hetkellä Tampereella, Vihdissä ja Vaasassa, tai hyvin lähellä. He säästävät tietysti aikaa ja rahaa, kun ei tarvitse kulkea mihinkään (tämän säästön ekologisuus riippuu siitä, missä mahdollinen toimisto olisi kotiin nähden ja miten itse kukin sinne kulkisi, eli sitä on vaikea laskea).

Ja jos verrataan sellaiseen viestintätoimistoon, joka pitää pytinkiä vaikkapa jossakin kaupunkikeskustassa, säästämme myös muun muassa sähkönkulutuksessa merkittävästi, sillä emme varaa käyttöömme iltaisin, öisin ja loma-aikaan tyhjänä seisovia toimistotiloja.

Tuomme generalistin viestintäänne

Meidän valttimme on laatu, jonka varmistamme ymmärtämällä asiakasta, ymmärtämällä alaa ja ymmärtämällä asiakkaan asiakasta tai kohdeyleisöä tarpeineen sekä toiveineen. Hahmotamme asiakkaan kokonaisuuden, viestinnän ja markkinoinnin polut, ja paneudumme yksityiskohtiin.

Tavallisen viestintätoimiston palveluvalikoiman lisäksi meillä pyörii käännöspalvelu – ja taitava graafikkomme loihtii visuaalisen puolen kohdilleen.

Ota yhteyttä!

Tampere on pop

Se on ihan yhtä pop kuin muutkin Suomen paikkakunnat. Tai no, rehellisyyden nimissä on todettava, että esimerkiksi marraskuussa tai maaliskuussa tuskin mikään suomalainen kaupunki on hirvittävän miellyttävä, mutta ei mennä nyt siihen.

Kun valitset viestintätoimistoa, onko sen sijainnilla merkitystä?

Missä bisneksenne on? Missä asiakkaat ovat? Ehkä nappaat heidät kiinni kun he googlaavat kotisohvalla, ehkä he roikkuvat illat pitkät somessa, ehkä he viihtyvät kauppakeskuksessa, ehkä he kulkevat sienimetsässä. Ei sillä oikeastaan ole väliä.

Viestintätoimiston sijainnilla ei varsinkaan pitäisi olla mitään väliä.

Viestintätoimisto Tampere tai Vaasa tai Vihti tai oikeastaan mikä paikkakunta vaan. Toimimme etänä.

Vai onko? Vaikka olemme kaikkialla, Tampereelta meillä todella on kokemusta

Sijainnilla ei ehkä ole väliä. Mutta jos haet viestintätoimistoa, jolle Tampere on tuttu, KG on varteenotettava vaihtoehto.

Yrityksen perustajat, yhtiökumppanit Hanna Veltheim ja Sinikka Tierna tutustuivat aikoinaan Tampereella 2002 aloittaessaan yliopisto-opinnot.

Toinen heistä, eli Sinikka, on siitä lähtien tallannut Tampereen katuja. Hän on ex-journalisti, viestintäasiantuntija, taitava sisällöntuottaja ja SEO-mestari, joka kyllä hurauttaa polkupyörällä tai nyssellä mihin vain Tampereen seudulla!

Sinikka on myös kerännyt paljon kokemusta Tampereelta sekä vapaa-ajalla että töissä: Hän on muun muassa vetänyt hankkeita toiminnanjohtajana Tampere Tunnetuksi ry:ssä, tuottanut Tampereen tapahtumia, työskennellyt Tampereen yliopistolla ja Työterveyslaitoksen Tampereen toimipisteessä yrittäjien työhyvinvoinnista viestimässä sekä kuulunut useisiin tamperelaisiin yhdistyksiin.

Jos siis haussa on viestintätoimisto (esimerkiksi hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa) Tampereella, laita sähköpostia Sinikalle tai soita 0405552838. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön.

Mutta vielä vähän siitä etämallista, koska se on meille tärkeää…

Kun me huhkimme töitä verkon välityksellä, digitaalisessa maailmassa, olemme kaikkialla. Se on ketteryyttä ja nykyaikaa. Muun muassa koronapandemia on kiihdyttänyt työelämän muutosta siihen suuntaan, että toimistot ja sijainnit eivät ole enää tärkeitä. Tekniikka palvelee etäpalavereja, etävalmennuksia, etätapahtumia yhä paremmin.

Korona-aikaan tehdyissä kyselyissä on myös selvinnyt, että ylivoimaisesti suurin osa toimistotyöntekijöistä haluaisi työviikkoonsa ainakin jonkin verran etäpäiviä ilman pandemian aiheuttamia rajoituksiakin.

Kaikista näistä syistä uskomme etätyön määrän kasvavan tulevaisuudessa entisestään.

Tämä ei tarkoita sitä, etteikö ihmiskontaktilla olisi merkitystä tai etteikö kasvokkain kannattaisi toisinaan nähdä. Päin vastoin: etämalli nostaa fyysisen tapaamisen arvoa. Niin ympäristö-, kustannus-, terveys- kuin mukavuussyistäkin on mielekästä tehdä töitä etänä silloin, kun se on tehokkainta ja mielekkäintä. Näin kasvokkain tehdyt tapaamiset keskittyvät niihin asioihin, joihin fyysistä tapaamista tarvitaan: sosialisointiin, tutustumiseen ja esimerkiksi yhteiskehittämiseen tai aivoriiheilyyn (vaikkakin viimeksi mainittuihin on olemassa myös todella toimivia etäratkaisuja).

Tämän idean mukaisesti haluamme olla digitaalinen ja paikkaan sitoutumaton viestintätoimisto. Palvelemme kyllä Tampereella, pääkaupunkiseudulla ja muuallakin Suomessa tarvittaessa asiakkaita kasvotusten, mutta suosittelemme fyysisiä tapaamisia vain niiden tuodessa kaikille osallistujille selkeää lisäarvoa.

KG, viestintätoimisto, Tampere

– ja lisäksi missä vain

Kiinnostuitko?