Viestintätoimisto KG toimii etänä + Tampereella

Tuomme generalistin viestintäänne

Etsitkö viestintätoimistoa Tampereelta?

Kirjoittavat Generalistit eli KG on helposti lähestyttävä ja tarpeisiin mukautuva kumppani toimivaan viestintään ja markkinointiin. Generalisteina opimme nopeasti ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja tavoitteita – siksi meidän tuottamamme viestintä tuntuu oman porukan tekemältä.

Pyrimme taklaamaan kaikki yritysten viestinnän haasteet, ottamaan kokonaiskuvan haltuun ja tarjoamaan juuri niitä viestinnän ja markkinoinnin palveluja, joita kukin tarvitsee.

Meidän palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa: viestinnän strategia, suunnittelu, sisällöntuotanto, SEO, uutiskirjetuotanto ja tiedottaminen. Lisäksi meillä pyörii käännöspalvelu, eli tuotamme helposti vaikkapa kaksikielisen esitteen tai vuosikertomuksen.

Esimerkki kaksikielisistä sisällöistä: Tampere-talon vuosiesite 2020–2021

Graafinen suunnittelu hoituu upeasti, eli visuaalinen tiimimme uudistaa brändin, taittaa esitteet ja ylipäätään loihtii visuaalisen puolen kohdilleen.

Ota yhteyttä!

Tampere on pop

Se on ihan yhtä pop kuin muutkin Suomen paikkakunnat. Tai no, rehellisyyden nimissä on todettava, että esimerkiksi marraskuussa tai maaliskuussa tuskin mikään suomalainen kaupunki on hirvittävän miellyttävä, mutta ei mennä nyt siihen.

Toimimme etänä, tapaamme Tampereella

Ideologiaamme kuuluu toimia etänä. Jokainen tiimissämme työskentelee kotonaan, eli tällä hetkellä Tampereella, Vihdissä ja Vaasassa. Meillä ei ole erillistä toimistoa, ja se on meidän mielestä nykyaikaa. Voi työskennellä myös kahvilassa, kirjastossa, junassa, co-working-tilassa jne.

Tampereen-tiimiimme kyllä tapaa asiakkaita heidän tiloissaan tai esimerkiksi kahvilassa. Päiväksi vuokrattavia neuvottelutilojakin on nykyään hyvin saatavilla. Hybridi on uusi normaali.

Viestintätoimisto Tampere tai Vaasa tai Vihti tai oikeastaan mikä paikkakunta vaan. Toimimme etänä.

Tampereelta meillä on kokemusta

Meidän mielestämme viestintätoimiston sijainnilla ei välttämättä ole väliä, koska usein asiakkaatkin ovat ympäriinsä. Heidät tavoitetaan useimmiten verkosta tai Googlesta. Mutta jos haet nimenomaan viestintätoimistoa, jolle Tampere on tuttu, silloinkin KG on varteenotettava vaihtoehto.

Seuraavaksi kerromme hieman pidemmin, miksi:

Yrityksen perustajat, yhtiökumppanit Hanna Veltheim ja Sinikka Tierna tutustuivat aikoinaan Tampereella vuonna 2002 aloittaessaan yliopisto-opinnot. Sinikka on siitä lähtien tallannut Tampereen katuja. Hän on ex-journalisti, viestintäasiantuntija, taitava sisällöntuottaja ja SEO-mestari, joka kyllä hurauttaa polkupyörällä tai nyssellä mihin vain Tampereen seudulla!

Sinikka on myös kerännyt paljon kokemusta Tampereelta sekä vapaa-ajalla että töissä: Hän on muun muassa vetänyt hankkeita toiminnanjohtajana Tampere Tunnetuksi ry:ssä, tuottanut Tampereen tapahtumia, työskennellyt Tampereen yliopistolla ja Työterveyslaitoksen Tampereen toimipisteessä yrittäjien työhyvinvoinnista viestimässä sekä kuulunut useisiin tamperelaisiin yhdistyksiin.

Myös kaksi muuta KG-läistä asuu ja työskentelee Tampereella: graafikko / web designer Pama Alavilo ja viestinnän asiantuntija Niina Broman. Yhdessä he ovatkin loistava tiimi muun muassa nettisivujen uusimisessa tai rakentamisessa.

Lue lisää: Uudet nettisivut

Jos siis haussa on viestintätoimisto Tampereella, laita sähköpostia Sinikalle tai soita 0405552838. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön.

KG, viestintätoimisto, Tampere

– ja lisäksi missä vain

Kiinnostuitko?

Tutustu referensseihin: