Viestintätoimisto KG toimii etänä + Tampereella

Tuomme generalistin viestintäänne

Etsitkö viestintätoimistoa Tampereelta?

Kirjoittavat Generalistit eli KG on helposti lähestyttävä ja tarpeisiin mukautuva kumppani toimivaan viestintään ja markkinointiin. Generalisteina opimme nopeasti ymmärtämään asiakkaan liiketoimintaa ja tavoitteita – siksi meidän tuottamamme viestintä tuntuu oman porukan tekemältä.

Pyrimme taklaamaan kaikki yritysten viestinnän haasteet, ottamaan kokonaiskuvan haltuun ja tarjoamaan juuri niitä viestinnän ja markkinoinnin palveluja, joita kukin tarvitsee.

Meidän palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa: viestinnän strategia, suunnittelu, sisällöntuotanto, SEO, uutiskirjetuotanto ja tiedottaminen. Erityinen osaamisalueemme on vastuullisuusviestintä. Lisäksi meillä pyörii käännöspalvelu, eli tuotamme helposti vaikkapa kaksikielisen esitteen tai vuosikertomuksen.

Esimerkki kaksikielisistä sisällöistä: Tampere-talon vuosiesite 2020–2021

Graafinen suunnittelu hoituu upeasti, eli visuaalinen tiimimme uudistaa brändin, taittaa esitteet ja ylipäätään loihtii visuaalisen puolen kohdilleen.

Ota yhteyttä!

Tampere on pop

Se on ihan yhtä pop kuin muutkin Suomen paikkakunnat. Tai no, rehellisyyden nimissä on todettava, että esimerkiksi marraskuussa tai maaliskuussa tuskin mikään suomalainen kaupunki on hirvittävän miellyttävä, mutta ei mennä nyt siihen.

Toimimme etänä, tapaamme Tampereella

Ideologiaamme kuuluu toimia etänä. Jokainen tiimissämme työskentelee kotonaan, eli tällä hetkellä Tampereella, Vihdissä ja Vaasassa. Meillä ei ole erillistä toimistoa, ja se on meidän mielestä nykyaikaa. Voi työskennellä myös kahvilassa, kirjastossa, junassa, co-working-tilassa jne.

Tampereen-tiimiimme kyllä tapaa asiakkaita heidän tiloissaan tai esimerkiksi kahvilassa. Päiväksi vuokrattavia neuvottelutilojakin on nykyään hyvin saatavilla. Hybridi on uusi normaali.

Juuremme ovat Tampereella

Meidän mielestämme viestintätoimiston sijainnilla ei välttämättä ole väliä, koska usein asiakkaidemme asiakkaatkin ovat ympäriinsä. Heidät tavoitetaan useimmiten verkosta tai Googlesta. Mutta vaikka etämalli on meidän valitsemamme tapa työskennellä, juuremme ovat Tampereella.

KG:n perustajat, yhtiökumppanit Hanna Veltheim ja Sinikka Tierna tutustuivat aikoinaan Tampereella vuonna 2002 aloittaessaan yliopisto-opinnot tiedotusopin laitoksella. Myöhemmin vuodet veivät heitä erilleen, kunnes yhteinen yritys vuonna 2020 yhdisti ystävykset uudelleen. Voit lukea lisää yrityksestä ja sen ihmisistä Meistä-sivulla.

Sinikka Tierna asuu edelleen Tampereella, samoin kaksi muuta KG-läistä asuu ja työskentelee Tampereella, eli graafikko / web designer Pama Alavilo ja viestinnän asiantuntija Niina Broman.

Olemme myös Pirkanmaan uusyrityskeskus Ensimetrin virallinen kumppani, eli autamme uusia yrityksiä viestinnässä, etenkin nettisivujen osalta.

Lue lisää: Uudet nettisivut

Jos siis haussa on viestintätoimisto Tampereella, ota yhteyttä:
Sinikka Tierna
sinikka@generalistit.fi
0405552838
Voit myös jättää yhteydenottopyynnön.

KG, viestintätoimisto, Tampere

– ja lisäksi missä vain

Kiinnostuitko?

Tutustu referensseihin: