KG logo

Viestintätoimisto KG:n tiimi

Viestintä-toimisto KG:n tiimi

Sinikka Tierna

Sinikka Tierna

Toimitusjohtaja, partneri

Sinikka suunnittelee, kirjoittaa, editoi ja hoitaa SEO:n kuntoon. Tiedotusopista valmistunut journalisti, joka on toimittajan hommien jälkeen häärännyt tuottajana, toiminnanjohtajana ja viestinnän asiantuntijana. Innostuu ihmisistä ja heidän tarinoistaan, kirkastaa ja oikoo mutkikkaimmatkin ajatukset eikä hellitä yksityiskohtien kanssa. Analysoi hakusanat ja suunnittelee SEO:n pieteetillä. Kiinnostunut tasapainosta, ekologisesta elämäntavasta, hyvinvoinnista, lastensa tulevaisuudesta sekä tekoälystä niiden parantajana.

Hanna Veltheim

Hanna Veltheim

Johtava asiantuntija, partneri

Hanna visioi, konsultoi ja kirjoittaa. Erikoisosaamista natiivitasoinen englanninkielinen teksti. Tiedotusopista valmistunut journalisti, joka siirtyi kaupalliselle puolelle Lontoossa. Siellä vierähtikin liki vuosikymmen, kunnes koti-ikävä palautti Suomeen. Kiinnostunut uusista teknologioista, kiertotaloudesta, startupeista ja aidoista ihmisistä. Haaveilee suomalaisten innovaatioiden viemisestä maailmalle ja siitä, että onnistuisi rakkaudella kasvattamaan kunnollisia porkkanoita sekä lapsia.

hanna@generalistit.fi
050 359 0594

Niina Broman

Viestinnän ja vastuullisuuden asiantuntija

Niina suunnittelee, kirjoittaa, konsultoi ja kouluttaa. Erityisosaamista etenkin yritysvastuun ja vastuullisuusviestinnän kehittämisestä.  Ex-journalisti ja pitkän linjan viestintä-ammattilainen toimii sujuvasti niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla, suunnittelee tarkoituksenmukaiset, tuoreet viestintäratkaisut ja taitaa tarinankerronnan. Tuleva opettaja, jolla on ajantasaista, yliopistotason osaamista myös kestävän liiketoiminnan edistämisestä. Nauttii katutanssilajeista ja lukemisesta. Seurallinen introvertti, joka uskoo yhteistyön ja läsnäolon voimaan. 

Pama Alavilo

Graafinen suunnittelija, Web Designer

Pama taittaa painotyöt, luo logot, visuaaliset ilmeet, esitteet, kuvitukset, mainokset ja muut graafiset aineistot sekä nettisivut. Graafista suunnittelua Tredussa ja Lahden muotoiluinstituutissa opiskelleella visuaalisella generalistillamme on kahdeksan vuoden työkokemus viestinnän alalta. Innostuu väreistä, muodoista, vuodenajan vaihtumisesta ja kestävästä designista. Uskoo visuaalisen viestinnän mahdollisuuksiin myös kulttuurien välisessä viestinnässä. Kiinnostunut ilmastoystävällisestä elämäntavasta, lastensa oivaltavasta näkökulmasta maailmaan ja seinäkiipeilystä.

pama@generalistit.fi

044 493 7633

KG:n oman tiimin lisäksi meillä on laaja verkosto erilaisia ammattilaisia, kuten kääntäjiä, kirjoittajia, videonikkareita, some-guruja ja niin edelleen. Myös kumppanimme jakavat meidän arvomme ja pyrkivät samaan korkeaan laatuun.