Vastuullinen viestintätoimisto – mitä se meille tarkoittaa?

Koska Kirjoittavat Generalistit Oy on syntynyt tarpeesta parantaa maailmaa, haluamme myös yrityksenä kantaa vastuuta ympäristöstä, yhteiskunnasta ja ihmisistä – kestävästä elämäntavasta.

Vastuullisuus toteutuu meillä kahdella tavalla: ensinnäkin siinä, miten toimimme arjessa niin töissä kuin vapaalla, ja toiseksi siinä, mitä haluamme luoda, toteuttaa ja tukea.

Arjen valintamme

  • Meillä ei ole toimistoa. Jokainen työskentelee pääosin kotona tai hyvin lähellä, jolloin vähennämme liikkumisesta aiheutuvia päästöjä.
  • Asiakastapaamisiin ja yhteisiin (harvinaisiin) kokouksiin matkaamme julkisella liikenteellä, jos se vain suinkin on mahdollista.
  • Kotitoimistoissa läppärit ja kännykät saavat virtaa Luonnonsuojeluliiton sertifioimalla ekosähköllä.
  • Kotitoimistojen jätteet kierrätetään niin hyvin kuin se kullakin paikkakunnalla on mahdollista.

Tekomme ja tukemme

  • Kirjoittavat Generalistit Oy:n kulloisenkin tilinpäätöksen vahvistamasta tuloksesta vähintään 10 % lahjoitetaan sellaiseen hankkeeseen tai kohteeseen, joka luo parempaa maailmaa. Lahjoituskohteet päätetään erikseen ja viestimme läpinäkyvästi siitä, millä perusteilla lahjoitus kunakin vuonna tehdään.
  • Vuoden 2021 aikana yrityksestä tulee hiilineutraali, toivottavasti jopa hiilinegatiivinen. Raportoimme tällä sivulla projektin etenemisestä. Samalla aloitetaan vastuullisuusraportointi.

Saahan sitä vielä haaveilla enemmänkin? Tulevaisuuden haaveemme on oma ajatushautomo tai säätiö, jonka voimalla #generalistit ja spesialistit raivaisivat kestävän kehityksen esteitä ja kehittäisivät uusia ratkaisuja, yhteisenä tavoitteenaan #reilumpimaailma.