KG logo

Käännöspalvelu kaikkiin tarpeisiin – laadukkaasti

KG:n käännöspalvelu on paras valinta silloin, kun käännökseltä vaaditaan laatua. Meillä on kokemusta käännöksistä, joissa otetaan huomioon kohdeyleisö ja sen tarpeet, eli ei vain käännetä sanasta sanaan vaan ajatellaan, mikä oikeasti toimii.

Tarvitsetko kokonaisen nettisivun käännöksen? Kyllä onnistuu! Nettisivukävijä kohtaa sivun, joka ei kalskahda käännökseltä vaan herättää kiinnostuksen itse asiaan.

Nettisivujen lisäksi käännämme tietysti mitä tahansa muuta, pientä tai suurta. Erityisen taitavia olemme kääntämään markkinointimateriaaleja, artikkeleja, blogitekstejä, referenssejä ja ylipäätään kaikenlaista luovuutta vaativaa.

Käännöksiä vain osana muita projekteja

Huom! Olemme supistaneet käännöspalveluamme 2023 alusta alkaen. Teemme yhä laadukkaita käännöksiä mutta vain osana isompia projekteja tai sisällöntuotantoa.

Jos esimerkiksi tilaat meiltä uudet nettisivut, pystymme tekemään sivuista myös muita tarvittavia kieliversioita. Samoin jos kirjoitamme vaikkapa artikkelin tai referenssin, voimme kääntää jutun muille kielille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!