Tarvitsetko käännöksiä?

Käännöspalvelu kaikkiin tarpeisiin – laadukkaasti

KG:n käännöspalvelu on paras valinta silloin, kun käännökseltä vaaditaan laatua. Meillä on kokemusta käännöksistä, joissa otetaan huomioon kohdeyleisö ja sen tarpeet, eli ei vain käännetä sanasta sanaan vaan ajatellaan, mikä oikeasti toimii.

Tarvitsetko kokonaisen nettisivun käännöksen? Kyllä onnistuu! Nettisivukävijä kohtaa sivun, joka ei kalskahda käännökseltä vaan herättää kiinnostuksen itse asiaan.

Nettisivujen lisäksi käännämme tietysti mitä tahansa muuta, pientä tai suurta. Erityisen taitavia olemme kääntämään markkinointimateriaaleja, artikkeleja, blogitekstejä, referenssejä ja ylipäätään kaikenlaista luovuutta vaativaa.

Onko sinulla käännöstarpeita? Ota yhteyttä ja kerro lisää:

Käännöspalvelu, kaikki kielet, laatu edellä

Käännöspalvelu tarkoittaa meillä sitä, että huolehdimme koko prosessista

Työmme keskiössä on laatu – laadukas käännös. Siitä emme tingi koskaan.

Lisäksi periaatteisiimme kuuluu, että käännösprosessin on oltava asiakkaalle mahdollisimman helppo. Me olemme kääntämisen ja kielen asiantuntijoita, me huolehdimme kokonaisuudesta.

Miten käännöspalvelu toimii?

Käännöspalvelu toimii hyvin, kun annat sen huomaamme. Siis heitä huolesi, tehdään näin:

1. Varmistetaan lähdeteksti
Ensin on tietysti oltava täysin selvää, mikä teksti käännetään. Esimerkiksi kun käännetään nettisivut suomesta englantiin, on usein perusteltua jättää pois sellaisia osia, jotka palvelevat vain suomenkielistä yleisöä. Tai ollaan realisteja ja jätetään kääntämättä Ajankohtaista-osio, jos kukaan ei jatkossa ehdi päivittää sitä monikielisenä.

2. Sovitaan aikataulu
Olemme avoimia siitä, kuinka nopeasti käännökset syntyvät. Sovitaan, mikä osio tarvitaan ensimmäisenä ja mitkä voi jättää viimeisiksi. Esimerkiksi nettisivuilla käännetään ensin asiakkaan tai myynnin kannalta olennaisin, jotta se voidaan myös julkaista heti.

3. Käännetään
Tiimimme huolehtii käännöksestä. Tarvittaessa varmistamme sinulta, että valitsemme oikeat termit ja oikeanlaisen tyylin.

4. Tarkistetaan
Saat tarkistaa valmiit käännökset. Käännettävää kieltä äidinkielenään puhuva käännösalan ammattilainen tarkistaa tekstit, jotta ne takuulla toimivat hänen kielellään.

5. Valmis!
Valmiit käännökset asetellaan paikoilleen ja julkaistaan. Tai laitetaan painoon. Saat myös käyttöösi sanaston, jos niin on sovittu, jotta myös jatkossa käännökset ovat linjassa ja samat termit käytössä. Näin varmistamme, että laatu voi pysyä jatkossakin korkealla.

PS. Tarvittaessa neuvomme myös kansainvälisille markkinoille siirtymisessä viestinnän ja markkinoinnin näkökulmasta..

Käännöspalvelu tyytyväisyystakuulla

Kuten sanottua, laatu on meille ykkösasia. Uskomme myös, että generalisteina pystymme erityisen hyvin ymmärtämään erilaisten alojen ja yritysten tarpeita, joten voimme luvata käännöksille 100%:n tyytyväisyystakuun.

Kiinnostuitko?

Käännöspalvelu + nettisivujen rakennus = onnistuu!

Jos nettisivuja ei ole vielä lainkaan olemassa, mutta on jo tiedossa, että niiden tulee olla vähintään kaksikieliset, kannattaa ottaa meidät kumppaniksi.

Pystymme rakentamaan uudet nettisivut alusta loppuun ja huolehtimaan samalla sivujen kääntämisestä. Käännöspalvelu kuuluu tällöin nettisivuprojektiin ja kokonaisuus tulee sinulle edullisemmaksi kuin nettisivujen ja käännösten ostaminen erikseen eri toimistoista.

Jätä tarjouspyyntö

Miksi tilata käännöksiä meiltä?

Koska olemme inhimillisiä, taitavia, monipuolisia, luovia, tarkkoja. Kuuntelemme aitoja tarpeita, teemme järkeviä ratkaisuja. Satsaamme laatuun.

Tykkäämme kielestä ja kirjoittamisesta. Täydellinen teksti on intohimomme.

Olemme myös taitavia pitämään kokonaisuuksia kasassa, joten kokonaisten nettisivujen kääntäminen pysyy meillä hallinnassa.

Käännöspalvelu-referenssejä:

Vapaus.io englanniksi

Max’s Energy – artikkeleja ruotsiksi

GreenStar-hotelliketjun sivut eri kielillä

TakeOff Partnersin artikkeleja englanniksi

Kiinnostuitko?