KG logo
sinikka ja hanna

KG:n tarina, eli mistä kaikki alkoi?

KG:n juuret ovat ystävyydessä, joka alkoi yrittäjiemme Sinikan ja Hannan kohdatessa tiedotusopin fukseina vuonna 2002. Vuosien varrella molemmat elivät elämäänsä tahoillaan, jopa eri maissa, mutta yhteys ei koskaan katkennut. Vuonna 2020 avautui yhtäkkiä ikkuna: yhteiset arvot, yhteiset toiveet, yhteinen yritys: 

Hanna: “Jos kaikki olisi mahdollista, mitä sä haluaisit tehdä? Siis pelastaa maailman tietysti mutta tarkemmin.” 

Sinikka: “Hmm… Auttaa ihmisiä tekemään parempia valintoja maapallon kannalta. Tai että kaikkien ihmisten elämäntapa olisi automaattisesti kestävä.” 

Hanna: “Niinpä! Mutta se ei voi lähteä kuluttajavalinnoista. Vaan organisaatioista.” 

Sinikka: “Me ollaan entisiä journalisteja. Miten me voitaisiin tehdä osamme? Mitä me oikeastaan osataan?” 

Hanna: “Voi kuule! Me osataan viestiä ja kirjoittaa, me osataan analysoida, hoksata, yhdistellä, syväymmärtää…” 

Sinikka: “Niin, me ollaan kyllä ihan tiettyä ihmistyyppiä, jolle varmasti olisi käyttöä. Mutta mikä on tuon ihmistyypin nimi?” 

Generalistien asiantuntemus jalostui vastuulliseksi viestintätoimistoksi

Generalistien asiantuntemus jalostui vastuulliseksi viestintä-toimistoksi

Maailma muuttuu kiihtyvällä tahdilla ja sen haasteet kasvavat sellaisella nopeudella, ettei perinteinen viestintä enää riitä. Me olemme generalisteja, joiden multitalentti-taidot suuntautuvat kirjoittamiseen, monipuoliseen viestintään. 

Niinpä perustimme Viestintätoimisto KG:n – uuden ajan vastuullisen viestintätoimiston. Uskomme nimittäin, että yritykset ja muut ketterät organisaatiot ovat parhaassa asemassa kehittämään toimivia sekä nopeasti käyttöön otettavia ratkaisuja ilmastonmuutokseen, massasukupuuttoon, tyttöjen ja naisten asemaan, nälänhätään, pandemioihin ja muihin terveysuhkiin sekä kaikkiin muihin aikamme ongelmavyyhdin eri aspekteihin. Jotta maapallo kestäisi elämäntapamme ja toisaalta elämä olisi kaikkialla inhimillistä ja hyvää. 

KG tulee sanoista Kirjoittavat Generalistit, mutta joukkoomme kuuluu nykyään myös muun muassa kuvittavia ja yritysvastuun konsultointia tekeviä generalisteja – yhä monipuolisempi kattaus siis.