Vastuullinen viestintätoimisto
― ja välittävä

eli mistä kaikki alkoi? ―

Hanna: “Jos kaikki olisi mahdollista, mitä sä haluaisit tehdä? Siis pelastaa maailman tietysti mutta tarkemmin.”

Sinikka: “Hmm… Auttaa ihmisiä tekemään parempia valintoja maapallon kannalta. Tai että kaikkien ihmisten elämäntapa olisi automaattisesti kestävä.”

Hanna: “Niinpä! Mutta se ei voi lähteä kuluttajavalinnoista. Vaan organisaatioista.”

Sinikka: “Me ollaan entisiä journalisteja. Miten me voitaisiin tehdä osamme? Mitä me oikeastaan osataan?”

Hanna: “Voi kuule! Me osataan viestiä ja kirjoittaa, me osataan analysoida, hoksata, yhdistellä, syväymmärtää…”

Sinikka: “Niin, me ollaan kyllä ihan tiettyä ihmistyyppiä, jolle varmasti olisi käyttöä. Mutta mikä on tuon ihmistyypin nimi?”

Maailma muuttuu kiihtyvällä tahdilla ja sen haasteet kasvavat sellaisella vauhdilla, ettei perinteinen viestintä enää riitä. Me olemme generalisteja, joiden multitalentti-taidot suuntautuvat kirjoittamiseen, monipuoliseen viestintään.

Niinpä perustimme Viestintätoimisto KG:n – uuden ajan vastuullisen viestintätoimiston. Uskomme nimittäin, että yritykset ja muut ketterät organisaatiot ovat parhaassa asemassa kehittämään toimivia ja nopeasti käyttöön otettavia ratkaisuja ilmastonmuutokseen, massasukupuuttoon, tyttöjen ja naisten asemaan, nälänhätään, pandemioihin ja muihin terveysuhkiin sekä kaikkiin muihin aikamme ongelmavyyhdin eri aspekteihin. Jotta maapallo kestäisi elämäntapamme ja toisaalta elämä olisi kaikkialla inhimillistä ja hyvää.

KG tulee sanoista Kirjoittavat Generalistit, mutta joukkoomme kuuluu nykyään myös muun muassa kääntäviä ja kuvittavia generalisteja – yhä monipuolisempi kattaus siis.

Tarjoamme vastuullisuusviestintää myös erillisenä palveluna.

Muutosta luovat, vastuulliset yritykset tarvitsevat viestintää ―

Ne tarvitsevat sellaista viestintää, jossa yhdistyvät liiketoiminnan tuntemus, ihmistuntemus, läpinäkyvyys ja aitous. Yhteiset arvot ohjaavat toimintaa. Yhteiset arvot tuovat myös asiakkaita ja luovat jaettua menestystä. Tulevaisuudessa kaikki tuottava liiketoiminta on arvopohjaista ja vastuullista. Tulevaisuudessa kaikki organisaatiot ovat älykkäitä ja ketteriä. Jokainen asiakkaamme on matkalla. Lähtenyt jostain, menossa jotakin kohti. Valmista ei tule koskaan, se on maailman luonne ja hyödyllistä ymmärtää. Silti aina on tilaa parantaa. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Oletko sinä jo matkalla? Haluaisitko keskustella siitä?

Ota yhteyttä

Tiimi ―

Hanna Veltheim

Hanna Veltheim

Toimitusjohtaja, partneri

Hanna visioi, konsultoi ja kirjoittaa. Erikoisosaamista natiivitasoinen englanninkielinen teksti. Tiedotusopista valmistunut journalisti, joka siirtyi kaupalliselle puolelle Lontoossa. Siellä vierähtikin liki vuosikymmen, kunnes koti-ikävä palautti Suomeen. Kiinnostunut uusista teknologioista, kiertotaloudesta, startupeista ja aidoista ihmisistä. Haaveilee suomalaisten innovaatioiden viemisestä maailmalle ja siitä, että onnistuisi rakkaudella kasvattamaan kunnollisia porkkanoita sekä lapsia.


Sinikka Tierna

Sinikka Tierna

Johtava asiantuntija, partneri

Sinikka suunnittelee, kirjoittaa, editoi ja hoitaa SEO:n kuntoon. Tiedotusopista valmistunut journalisti, joka on toimittajan hommien jälkeen häärännyt tuottajana, toiminnanjohtajana ja viestinnän asiantuntijana. Innostuu ihmisistä ja heidän tarinoistaan, kirkastaa ja oikoo mutkikkaimmatkin ajatukset eikä hellitä yksityiskohtien kanssa. Analysoi hakusanat ja suunnittelee SEO:n pieteetillä. Kiinnostunut tasapainosta, ekologisesta elämäntavasta, hyvinvoinnista, lastensa tulevaisuudesta sekä tekoälystä niiden parantajana.


Tiina Saanio

Viestintäsuunnittelija

Tiina kääntää, kirjoittaa ja koordinoi. Filosofian maisteriksi valmistunut kääntäjä, joka on toiminut freelancekääntäjänä sekä sisällöntuottajana. Kiinnostunut eri kielistä ja kulttuureista, tarinankerronnasta, matkailusta ja valokuvauksesta. Pitää ihmisistä, jotka elävät omannäköistään elämää. Toivoo, että nykymaailman ongelmia saataisiin ratkottua ympäristöystävällisin keinoin ja uskoo pyöräilyn ja joukkoliikenteen voimaan.


tiina@generalistit.fi
050 490 9463

Pama Alavilo

Graafinen suunnittelija

Pama taittaa painotyöt, luo logot, visuaaliset ilmeet, esitteet, kuvitukset, mainokset ja muut graafiset aineistot sekä nettisivut. Graafista suunnittelua Tredussa ja Lahden muotoiluinstituutissa opiskelleella visuaalisella generalistillamme on kahdeksan vuoden työkokemus viestinnän alalta. Innostuu väreistä, muodoista, vuodenajan vaihtumisesta ja kestävästä designista. Uskoo visuaalisen viestinnän mahdollisuuksiin myös kulttuurien välisessä viestinnässä. Kiinnostunut ilmastoystävällisestä elämäntavasta, lastensa oivaltavasta näkökulmasta maailmaan ja seinäkiipeilystä.


Niina Broman

Niina Broman

Viestinnän asiantuntija

Niina suunnittelee, kirjoittaa, konsultoi ja kouluttaa. Erityisosaamista etenkin yritysvastuun ja vastuullisuusviestinnän kehittämisestä. Ex-journalisti ja pitkän linjan viestintäammattilainen toimii sujuvasti niin strategisella kuin operatiivisellakin tasolla, suunnittelee tarkoituksenmukaiset, tuoreet viestintäratkaisut ja taitaa tarinankerronnan. Tuleva opettaja, jolla on ajantasaista, yliopistotason osaamista myös kestävän liiketoiminnan edistämisestä. Nauttii katutanssilajeista ja lukemisesta.
Seurallinen introvertti, joka uskoo yhteistyön ja läsnäolon voimaan.
 


PS. Meillä on laaja yhteistyöverkosto. Vinkkaamme valokuvaajat, videonikkarit ja muut tarvitsemanne ammattilaiset.